Amazon supererbjudande: LG G2 vit från 16 GB till 299 € (uppdaterat: erbjudandet har dragits tillbaka)

Det kan vara ett misstag, men det är omöjligt att inte vidga ögonen inför ett sådant erbjudande: LG G2 från 16 GB vit, med Italiens garanti, säljs och skickas av Amazon, till 299 €. Vi vet inte riktigt vad vi ska lägga till, förutom att det lägsta priset vi hittar online för samma modell är 379 €, vilket gör Amazons erbjudande verkligen oslagbart.

LÄS ÄVEN: LG G2, vår recension

Och om allt detta inte vore nog, rapporterar Amazon också att genom att köpa denna modell från 1 december 2013 till 16 februari 2014 kommer vi att få en gåva Piquadro lock genom att registrera dig på den dedikerade LG-webbplatsen.

Vi vet inte vad mer vi ska lägga till, förutom att lämna länken till dig för vad, om det bekräftas, skulle vara ett verkligt oslagbart erbjudande, så länge du är intresserad av att köpa en LG G2, eller i alla fall en smartphone med oslagbar kvalitet / prisförhållande (en denna siffra).

Vi tackar Marasta86 för rapporteringen.

Uppdatering: LG G2 har redan återvänt till 439 €, därför kan erbjudandet sägas ha upphört. Tvivlet är vad som kommer att hända med de modeller som har beställts för 299 €: med tanke på att några av er redan har utnyttjat det, inbjuder vi er att låta oss veta hur historien kommer att sluta.

Uppdatering 2: Amazon har avbrutit beställningar från alla som hade tagit G2 för 299 €, uppenbarligen utan avgifter, men också utan särskilda ursäkter, som visas i följande e-postmeddelande (tack vare Davide) skickas till den som beställt den:

Vi skriver till dig angående följande artikel som ingår i ditt senaste beställningsnummer ************* för att informera dig om att det har annullerats

LG G2 D802 16 GB Smartphone, Vit [Italia]

Priset på varan som anges på webbplatsen var felaktig, därför kunde vi inte behandla din beställning. Om du vill återköpa varan till det aktuella priset, vänligen gör din beställning igen på vår sida.

Trots våra ansträngningar, med miljontals artiklar i vår katalog, Det kan ibland hända att tekniska problem uppstår som av misstag genererar ett annat pris än det faktiska. Baserat på våra allmänna villkor för användning och försäljning, i händelse av att det faktiska priset för en vara är högre än det som visas på sajten, kan den relativa beställningen annulleras.

För att läsa våra allmänna villkor för användning och försäljning, klicka på följande länk:

Vi beklagar besväret och besväret.

Kundvård,
Amazon.co.uk

Relaterade artiklar

Back to top button