Amazon rabattkuponger och presentkort: Skaffa och använd –

Hur får man en

Amazon presentkort eller rabattkoder eller kuponger kan erhållas på olika sätt… Rabatter från Amazon själv i vissa avsnitt, som kläder eller blöjor, till exempel, erbjudanden vid användning av tjänsten osv.

Kanske har du ett presentkort som du fått av någon som du fått i en giveaway eller tävling, eller till och med ett presentkort som nätbutiken skickade till dig av någon anledning. Till exempel för att du hade problem med din beställning och de ville kompensera dig på detta sätt. Eller också, Amazon erbjuder vanligtvis en present kuponger om vi använder några av tjänsterna eller registrerar oss för någon av tjänsterna som erbjuds av Prime, som att registrera en profil för barn eller för vårt husdjur. Eller för att du har använt en tjänst som du inte har använt tidigare, som Prime Music, och de vill belöna dig.

Det kan också vara så att rabatten ligger precis innanför sektionen. Till exempel en rabatt eller ett erbjudande som erbjuds av Amazon 06 till 07 i avsnittet “Mode” tillägnad plagg från deras egna märken. I det här fallet är det inte ett presentkort eller en exklusiv kod för dig, utan något mer globalt till exempel MODE10 som du måste ange genom att följa stegen vi förklarar nedan, men de fungerar precis som alla andra Amazon rabattkuponger.

Oavsett metod kommer vi alltid att ha koden som vi måste ange vår profil. Det kan vara en enkel kod med ett lätt att komma ihåg ord och samma eller unika kod för alla användare, eftersom de köpte ett presentkort till oss för vår födelsedag, och på baksidan ser vi 15 tecken som vi måste kopiera för att få saldot .

Hur man löser in eller använder

Det kommer att bero på själva kupongen att vi måste utföra vissa åtgärder, eller att den har vissa villkor. Till exempel kan du ha Amazon rabattkupong men detta gäller bara om du köper babyprodukter och inte elektroniska enheter. I det här fallet är det viktigt att vi bekantar oss med villkoren för själva kupongen, utöver de som tillämpas av nätbutiken själv.

Om du är övertygad om att allt är korrekt, följ dessa steg:

  • Lägg till en produkt eller produkter i din varukorg
  • Logga in “Beställningsprocess”
  • Du måste bekräfta din adress och välja “Skicka till den här adressen”.

Efter att du har valt adress kommer de betalningsmetoder som finns på ditt konto och som du registrerat tidigare att dyka upp. Under korten ser du att det finns en rubrik som indikerar “Ditt tillgängliga saldo” och du kommer att kunna läsa:

Ange presentkort eller kampanjkod

rabatt

Skriv i detta fält, som du kan se på bilden, koden som du måste lägga till i Amazon, eller presentkortet som du fick. Tryck på ” Tillämpa “För att fylla den.

Om du har ett tillgängligt kontosaldo kan du använda det för att betala. Så du kommer att se att koden resulterar i att ett saldo läggs till som är nere jämfört med ordinarie pris, eller att det täcker det fullt ut, och vi har fortfarande en del av rabatten på en annan beställning i händelse av saldo.

Om detta är en procentuell rabatt, det kommer att gälla direkt för det totala beloppet skapa en “balans” av denna procentsats. I skärmdumpen nedan kan du till exempel se hur vi använder 10 % rabatt på kläder hos Amazon, och detta genererar automatiskt ett reklamsaldo på 4,70 €, vilket motsvarar de 10 % av totalsumman.

Presentkort och saldohantering

Du kan kontrollera alla detaljer om presentkort eller rabattkuponger som du har använt sedan du har ett Amazon-konto. Du kan också göra detta från ditt konto med detaljerad information om rörelser se de presentkort du har och om de är på väg att löpa ut, till exempel, eller till och med lägga till en ny utan att använda den, till exempel vid köptillfället.

  • Öppna Amazon
  • Gå till det övre högra hörnet på skärmen
  • Logga in “Hej X, konton och listor”
  • Öppna rullgardinsmenyn
  • Öppna alternativet “Mitt konto”.
  • Välj bland alternativen “Presentkort och konto för att fylla på saldot”

Ladda cuentas

Här kommer vi att ha en meny som liknar den du ser på bilden nedan. Du kommer att se ett stort aktuellt saldo i presentkort, du kommer att se en knapp för att fylla på ditt konto eller lösa in ett presentkort, och nedan ser vi detaljerad information om överföringar. När fyllde du på balansen och på vad och när du spenderade det. Du kommer även att se det exakta beloppet du spenderade på varje köp och du kan följa länken där du kan se vad du spenderat eller hur mycket du har kvar innan köpet.

presentkort

Det finns också möjligheten att lägga till en kod eller check utan att behöva göra ett köp. Saldot kommer automatiskt att sparas på vårt konto tills vi vill spendera det, och i allmänhet är ett Amazon-presentkort giltigt i tio år från utfärdandedatumet, så du behöver inte skynda dig att använda det.

Klicka på “Lös in presentkort” så ser du en stor ruta där du kan ange din inlösenkod. Som förklarat i webbutiken, inlösenkod består av 14 eller 15 tecken och innehåller vanligtvis bokstäver och siffror (till exempel AS45-NJZ1JX-CZCP5).

utbyta

Kupongvillkor

Amazon har ett antal villkor som du måste uppfylla som har släppts sedan 1 juli 2013. De tidigare förklarade på deras hemsida är på väg att upphöra. “I enlighet med deadlines … »Det är lätt att läsa de allmänna villkoren, även om du kan läsa dem i sin helhet på Amazons webbplats men vi kan se vad de säger om deras användning, bedrägerier eller begränsningar de har.

“Våra presentkort och Amazon.com-presentkort (presentkort) kan endast användas för att köpa vissa produkter på www.amazon.es. Köp kommer att debiteras från det befintliga saldot på presentkortet. Eventuella kvarvarande presentkort efter köpet kommer att fortsätta att vara tillgängliga på kundens Amazon-konto.”

När de går ut eller hur länge de varar, förklarar Amazon:

“Presentkort, inklusive eventuellt tillgängligt saldo som inte har använts, kommer att förfalla tio år från utfärdandedatum.”

Och det finns begränsningar för vad vi kan använda det till:

Presentkort kan inte användas för att köpa andra presentkort eller som betalningsmetod för en Amazon Prime-prenumeration

Vad händer om vi förlorar koden? Amazon förklarar följande:

“Vi är inte ansvariga om något presentkort försvinner, blir stulet eller förstört, eller om det används utan ditt tillstånd.”

Akta dig för falska checkar eller bedrägerier … Amazon du kan stänga kontot

“Vi kommer att ha rätten att stänga kundens konto och debitera en alternativ betalningsmetod i samband med användning och/eller utbyte av eventuella falska presentkort för att göra inköp på Amazon.com eller på någon av dessa anslutna webbplatser. tidigare”

Relaterade artiklar

Back to top button