Amazon letar efter Android-smarttelefontillverkare som är ivriga efter dess tjänster

Note: We hope you enjoy reading this article: Amazon letar efter Android-smarttelefontillverkare som är ivriga efter dess tjänster

AAA-producent sökes. Nej, Amazon inte lagt ut ett tillkännagivande av denna typ, men enligt uppgifter som inte bekräftats av bolaget skulle hans avsikter ändå vara dessa. Amazon skulle vilja ha Android-smartphones med dess tjänster i stället för Googles; lite som vad som hände med hennes Fire Phone i korthet, förutom att hon inte vill vara den som producerar dem (med tanke på vad som hände med Fire Phone, faktiskt)

Anledningen är enkel: inkomsten. Med sina tjänster i centrum för upplevelsen bör Amazon inte dela intäkter med Google och skulle bokstavligen inte ha någon konkurrens (på samma smartphone), med tanke på att Play Butik och relaterade appar erbjuds med formeln “allt eller allt”. “.

LÄS ÄVEN: LG G4 alltid billigare: nästan 400 € på Amazon

Mellan säga och göra finns det ökända havet. Med tanke på de misslyckanden som hittills uppnåtts tvivlar vi på att många är villiga att ge upp Googles tjänster för att flytta till Amazons, åtminstone i global skala.

På tillväxtmarknader, dock särskilt iIndien som är mycket kära för Amazon (på grund av dess stora potential, inte av tillgivenhetsskäl – red.) saker kan vara annorlunda, och vem vet att något företag som letar efter popularitet snart kommer att lansera en Amazon-telefon på marknaden. Skulle det någonsin hända kommer vi att meddela dig.

Relaterade artiklar

Back to top button