Amazon läcker av misstag kommande NVIDIA Shield TV Pro –

Mer än en av er har en NVIDIA Shield TV i ditt hem, den här enheten som ger oss alla fördelarna med Android TV med utmärkt grafik för att kunna spela spel.

Men folk på NVIDIA förbereder sig för att lansera Shield TV Pro mycket snart, men folket på Amazon har förstört all överraskning genom att av misstag publicera detaljerna i den här nya enheten.

Det var folket i 9Till5Google som upptäckte att NVIDIA Shield TV Pro såldes på Amazon, och inte bara det, eftersom de också avslöjade datumet 28 oktober, datumet då det lanserades.

Men inte bara det, kära läsare, eftersom det också avslöjades att enheten kommer att integrera Tegra X1 + -processorn som är mer kraftfull och att den kommer att åtföljas av 3 GB RAM och 16 GB internt minne. Den stöder också Dolby Vision och innehåller en förnyad fjärrkontroll.

Det enda som inte är klart för tillfället är versionen av operativsystemet, eftersom det inte är känt om det kommer från fabriken med Android 10 eller helt enkelt kommer med Android 9 Pie. Priset blir 199 dollar.

Vi hoppas att när dess officiella presentation äger rum, vilket ska ske lite före 28 oktober, kan vi lära oss mer om den här nya NVIDIA-enheten.

Relaterade artiklar

Back to top button