Amazfit GTR 3 Pro får en rejäl uppdatering: alla nyheter

amazfit gtr 3 gts pro nyhetsuppdatering Italien december 2021

ECOVACS

Efter ankomsten på marknaden med stora förväntningar att, måste vi säga, de nya har respekterats Amazfit GTR 3 Pro, GTR 3 och GTS 3 fortsätter att bli mer och mer intressanta med uppdateringar. Det är faktiskt ingen slump att den nya stora uppdateringen som täcker framför allt Pro-modellen ger oss viktiga nyheter även i Italien.

Amazfit GTR 3 Pro-uppdatering: den första tredjepartsappen kommer och mer

amazfit gtr 3 gts pro uppdateringsnyheter Italien december 2021 2

Så vad ger den nya uppdateringen med release oss , även tillgänglig i Italien? Det första är utan tvekan det mest intressanta: faktiskt uppåt Amazfit GTR 3 Pro lanserar en tredjepartsapplikation via Zepps appbutik. Det handlar om applikationen GoPro Mini, sedan kopplad till den berömda serien av actionkameror, förmodligen för att hantera de olika produkterna från märket. Detta tyder på att vi i framtiden även kommer att ha andra applikationer tillgängliga för denna smartklocka, som nu verkligen kan konkurrera med de ädla. Bär OS och Apple Watch.

För resten av nyheterna hittar viappstatusindikator på urtavlor, men också skärmlåsfunktion från kontrollcentralen. Dessutom kommer det manuell höjdkalibrering och slutligen hittar vi de vanliga stabilitetsförbättringarna och buggfixarna.

Kort sagt, en verkligen inte dålig uppdatering som vi kan lägga till att för GTS 3 och GTR 3, vilken GoPro Mini-app bortsett från, är praktiskt taget identisk med den för Pro-modellen via release. Vi påminner dig om att den här uppdateringen också rullas ut i Italien, så du behöver bara kontrollera den genom Zepp-applikationen. Om du vill veta mer om GTR 3 Pro lämnar vi dig där recension komplett.

⭐️ Upptäck GizChina adventskalender med 25 supererbjudanden att avslöja varje dag fram till jul och den vår nya veckoflyer med alltid olika exklusiva erbjudanden och kuponger.

Relaterade artiklar

Back to top button