Always On Display Realme GT fungerar inte –

Terminalen som kom ut på marknaden i Spanien i juni förra året började generera en del klagomål pga irriterande problem för vissa användare … Det fick honom till och med att lägga upp en YouTube-video som förklarade vad som pågick och demonstrera för varumärket att detta inte var ett konfigurationsfel. Men efter att ha sökt på Internet upptäckte vi att problemet redan hade observerats i andra länder.

Realme GT kan inte använda läget Always On Display

Även om detta kan vara onödigt för många, är det en av fördelarna 6,43 tums Amoled-skärm som förenar Realme GT – kunna använda alltid-på-läget, vilket gör att du kan se tiden och aviseringarna genom att hålla smarttelefonen på ytan. Det slutar dock inte där, eftersom Realme kompletterar det med ett alternativ att markera kanterna på skärmen vid varje avisering. Om vi ​​istället för att använda klassiska varningar litar på det här läget kommer vi inte att veta när någon skickar ett meddelande till oss eller när vi får ett e-postmeddelande.

Denna funktion, som lätt kan hittas och användas i andra mellanklassterminaler, orsakar problem i denna modell, eller snarare modeller. På Reddit-forumen kunde vi också hitta den här situationen. Utan uppenbar anledning Always On Display slutar fungera några sekunder efter lanseringen, och detta, som användaren från Spanien visar oss i sin video, är inte ett konfigurationsproblem.

Även om vi har batterisparläge inaktiverat och konfigurerat för att alltid köras, kommer vi inte att kunna dra nytta av det Alternativet Always On Display Realme GT … Misslyckandet är inte relaterat till någon ofullbordad uppdatering, eftersom användarna inte kunde dra nytta av denna fördel från det första ögonblicket som användare köpte terminalen.

Vi hoppas att Realme genomför en uppdatering som löser denna situation så snart som möjligt, eftersom detta är ett av alternativen som sticker ut mest i avancerade terminaler från resten. Det här är inte den första tillverkaren som stöter på något liknande: OnePlus har redan ställt in det här läget med avsikten att inte använda hela batteriet hoppas vi att det i detta fall är ett problem och inte kommer att utvecklas på detta sätt.

Relaterade artiklar

Back to top button