Altroconsumo dubblar priset på “sin” smartphone: är 4 € för ett 5 tum HD dual SIM för mycket?

Note: We hope you enjoy reading this article: Altroconsumo dubblar priset på “sin” smartphone: är 4 € för ett 5 tum HD dual SIM för mycket?

Du kanske minns ett Altroconsumo-initiativ för ett par år sedan, som endast erbjöd en Android-smarttelefon 2 €, efter associering med Altroconsumo faktiskt. Förra året replikerades idén med en surfplatta, återigen för 2 €, och i år är det upp till en smartphone igen, bara under tiden har priset stigit till “väl” 4 €.

Ironi på priset åsido, modaliteterna ändras inte. Besök bara denna sida och prenumerera 5 mars 2018, till tidningen Altroconsumo, som kommer att vara din för 4 € den första månaden. Inom 15 dagar kan du välja om du vill fortsätta prenumerationen genom att betala hela priset (24,40 € varje kvartal under de första 12 månaderna, men för de exakta detaljerna hänvisar vi till de allmänna villkoren på själva webbplatsen) eller att säga upp det utan ytterligare kostnader . I båda fallen får du inom 180 dagar efter registreringen (men ofta räcker mindre än hälften) hem den aktuella smarttelefonen, som i alla fall förblir din.

Vi påminner om att Altroconsumo är en ideell förening till skydd för konsumenternas rättigheter, som även ger ut en tidning varannan vecka, det är den tidning vi just pratat om, men som även har många andra tjänster som ingår i prenumerationen.

Som alltid kommer den officiella webbplatsen att klargöra eventuella tvivel.

När det gäller gratis smartphone, det är en Dual sim 5” HD med processor fyrkärnig 1,3 GHz, 8 GB internminne, 8 och 5 megapixelkameror och GPS. Vi är på tröskeln till ingångsnivå 2018, för att inte säga nedan, så förvänta dig inte mycket, även med tanke på de tidigare. Hur som helst, för 4 € var det också svårt att förvänta sig mer.

Tack till Julian för att du rapporterade.

Relaterade artiklar

Back to top button