Alternativ för Windows 10 Urklippshistorik –

Windows Urklipp är ett systemverktyg som gör en mycket enkel funktion, eftersom det är ansvarigt för att lagra alla objekt som vi kopierar, vare sig det är text, bild, etc., som lagras tillfälligt. För att göra detta klickar du bara på Kopiera eller använder genvägen Ctrl + C och vi kommer att spara informationen i urklippet. Senare kan vi infoga denna information genom att klicka på “Infoga” eller använda genvägen Ctrl + V

Det största problemet vi hittar är att Windows urklipp bara tillåter oss att lagra ett objekt. Det är troligt att vi ibland glömde att klistra in något vi kopierade och av misstag kopierade om elementet som ersätter det, vilket kan vara ganska frustrerande. Alternativt kan vi använda en tredjepartsapp som heter Ditto.

Dito, den bästa urklippshanteraren

Ditto är en urklippshanterare med öppen källkod som gör att vi kan spela in ett nästan obegränsat antal poster, med möjligheten att komma åt något av dessa element senare. På så sätt behöver vi inte kopiera elementen en efter en, men vi kan ha alla kopierade objekt Vad vi behöver förvara … På så sätt kan vi hålla reda på allt vi kopierat. Det kommer att vara möjligt att spara vilken typ av information som helst som är kompatibel med urklipp, till exempel text, bilder, html , anpassade format …

Med Ditto kan vi lagra urklipp från flera datorer. på samma lokala nätverk synkroniserad v säker metod eftersom informationen krypteras när den skickas över nätverket. Så vi kunde ställa in det så att vi kan använda samma story så att vi kan kopiera det från vilken annan dator som helst. Denna berättelse kan lagra text, webbadresser och bilder. Dessutom tillåter det oss att visa miniatyrer av kopierade bilder i en lista och inkluderar fullt Unicode-stöd.

Obligatorisk urklippstillägg

I samma ögonblick som vi startar det förblir det här verktyget aktivt i bakgrunden i systemfältet, registrerar automatiskt varje post vi gör i urklippet, sparar den på vår panel så att vi snabbt kan komma åt den kopierade texten och som vi kan komma åt den med klicka på dess ikon.

Så fort vi är framför dess huvudpanel får vi se lista med alla poster som vi kopierar kommer att visas under varandra. Om vi ​​kopierade bilden kommer dess förhandsvisning att visas överst.

I programmet ingår också en komplett Tillgängliga val en meny som vi kan komma åt genom att högerklicka på dess ikon i aktivitetsfältet. Några av de mer intressanta funktionerna vi kan hitta är förmågan konfigurera och ändra snabbtangenter från fliken Snabbinfogning av tangentbord, samt några funktioner för att klistra in ett program från fliken Kortkommandon. Upp till 10 globala snabbtangenter kan konfigureras och 10 för de senaste urklippsposterna så att vi enkelt kan klistra in dem i alla öppna program.

På fliken Allmänt kan vi ställa in Spanska som huvudspråk (även om översättningen inte är perfekt), ställ in det maximala antalet säkerhetskopierade kopior, välj om vi vill att de sparade kopiorna ska upphöra att gälla efter ett visst antal dagar, eller kör Ditto de automatiskt vid uppstart.

En annan cool funktion är på fliken Vänner. Här kan vi konfigurera det så att vid mottagandet kopiera från IP eller dator i listan kommer den att placeras på urklippet. Dessutom har den en “Statistik”-flik, där vi kan ta reda på datum och tid för dess utförande, samt kopiorna och inlagorna som gjorts. Den ger oss också information om de säkerhetskopierade kopiorna, möjligheten att ta bort alla om vi vill och storleken på databasen.

Samma nedladdning gratis

Ditto är ett verktyg med öppen källkod, så det är det helt fri och vi kan ladda ner det från webbplatsen. Den är kompatibel med alla versioner av Windows från XP till Windows 10 och erbjuder stöd för båda 32-bitars och 64-bitars system … Vi kan ladda ner den klassiska versionen med installationsprogrammet och även bärbar version, vilket är det mest rekommenderade, eftersom det gör att vi kan spara det och köra det på vilken dator som helst från ett externt lagringssystem som en hårddisk, flash-enhet eller minne. Dessutom, eftersom den här versionen inte kräver installation, lämnar den inga spår i Windows-registret.

Den senaste tillgängliga versionen för Ditto är 3.23.124.0 … Denna version har släppts 26 oktober 2020 så det har bra stöd och uppdateringspolicy från utvecklare.

Dito alternativ

Om vi ​​letar efter en app som dramatiskt förbättrar användningen av Windows urklipp erbjuder vi ett par Ditto-alternativ.

ClipClip

Detta är ett gratis program med vilket vi kan hantera flera poster i Windows urklipp. Det låter oss också söka i historik, redigera tidigare tillagt innehåll och andra ytterligare funktioner. Har Google Translate-integrering, så vi kan översätta kopierad text även med OCR. Vi kan ladda ner ClipClip gratis härifrån.

ClipMate

Detta är ett tillägg som är ansvarigt för att förbättra Windows Urklipp genom att inkludera vissa detaljer, som att aktivera sitt eget skärmdumpsverktyg. Den har också en funktion för att säkerhetskopiera innehållet vi kopierade, och du kan anpassa kortkommandon efter eget tycke. Om vi ​​vill använda ClipMate kan vi ladda ner det gratis från dess webbplats för Honest Sign.

Relaterade artiklar

Back to top button