Allvarligt problem i OnePlus stoppar appar och system –

Det finns många problem som kan uppstå på mobiltelefoner på grund av mjukvaru- och hårdvarufel. Den sista som dyker upp problem i OnePlus med systemet och applikationerna , slutar svara och stänger utan föregående meddelande. Ett fel på grund av vilket du inte kan göra nästan allt med din mobiltelefon, eftersom allt på skärmen måste stängas med tvång efter denna varning.

I vissa fall räcker det med att bara stänga appar och rensa multitasking, men när systemet inte svarar i OnePlus måste du välja att starta om din mobil många gånger. Klagomål började komma in för några månader sedan för vissa smartphones som OnePlus 8 och OnePlus 8T, men ändå kvarstår denna bugg i många av dem och det verkar inte som att lösningen kommer att bli lätt.

Systemet fungerar inte på OnePlus, detta är en varning som användarna fruktar.

På OnePlus-forumen stötte vi på flera trådar som förklarade problemet, många är överens om att det är det systemfel hände när du uppdaterade med Android 11 vilket ledde till så många problem för OnePlus. Alla håller dock inte med om att de dyker upp direkt efter att uppdateringen är klar och i vissa fall kan de förnyas och dyka upp flera månader efter att uppdateringen är klar.

Budskapet där vi ser det Systemet svarar inte i OnePlus kan visas när du använder en av apparna, till exempel YouTube, men också när du kommer åt applådan eller navigerar på startskärmen. Detta fel tillåter oss bara att stänga applikationen och därför starta systemet igen. Men det dyker inte bara upp här, utan som vi nämnde så dök det också upp i många appar du anger om de inte har något med det att göra.

Var är problemet, stor fråga

De tvivel som användarna och OnePlus supportteam ställdes inför ledde till många omständigheter och testning av många lösningar, men utan något arbete. Speciellt med ankomsten av OxygenOS 11 har problemen eskalerat dramatiskt och har nått fler terminaler som OnePlus Nord.

Detta fick supportteamet att börja svara vissa användare och be mobiltelefonen gå igenom teknisk support för att kontrollera om problemet kan uppstå på grund av moderkortet … Detta skulle ha inneburit att OnePlus var tvungen att reparera många enheter, även om felet lustigt nog dök upp vid den tiden i de flesta av dem. Vi kommer att hålla ett öga på OnePlus-uppdateringar om de lyckas lösa det här problemet eller om det finns ett massivt svar på denna alarmerande situation.

Källa> PiunikaWeb

Relaterade artiklar

Back to top button