Allt vi vet om nya AirPods 3: Design, pris och releasedatum

Apple släppte den första AirPods-modellen i december 2016 och har behållit denna design i alla modeller sedan det datumet. Fem år senare kommer AirPods 3, som kommer att släppas i år, vara en ikonisk modell i denna mening och kommer att erbjuda en ny design.

Vi har redan många läckor och rykten om den nya AirPods 3-modellen. Dessa läckor och rykten pekar på att AirPods 3:s släppdatum inte väntar på sig. Här är allt vi vet om Apples nya trådlösa hörsnäckor, AirPods 3, inklusive dess design, pris och släppdatum.

AirPods 3 design

Designen av AirPods 3 kommer att genomgå stora förändringar. Rykten i ämnet upprepar detta ofta. Teknikskribenten Ming-Chi Kuo hävdade i sitt inlägg förra sommaren att vi kommer att se AirPods 3 i år, under namnet AirPods Pro.

Det tog dock november innan de första bilderna läckte. Tillsammans med denna läcka fick vi också veta att AirPods 3 kommer med mindre designändringar som gör den annorlunda.

Allt vi vet om nya AirPods 3: Redesign, pris och releasedatum

I december visade en rapport att AirPods 3 skulle samarbeta med en av dess komponenter med den befintliga AirPods Pro. Och nu, i februari 2021, har vi mer kompletta bilder av dem som ser väldigt lika ut som AirPods Pro.

Andra förväntade funktioner

Allt vi vet om nya AirPods 3: Redesign, pris och releasedatum

I teorin kommer AirPods 3 att vara en “traditionell” AirPods. Det vill säga, det kommer inte att finnas någon brusreducerande funktion, och därför ingen rumslig ljudfunktion. AirPods 3 kommer att ha följande funktioner, enligt rykten:

Konstruktion i örat. Utbytbara silikonspetsar. Korrekt passformsdetektering. Komprimerbara “antenner” som AirPods Pro. Trådlöst laddningsfodral.

Det är för närvarande okänt om det kommer att lanseras med ett nytt H2-chip eller Apples befintliga H1. Apples användning av ett nytt chip kan leda till vissa förbättringar av användningstid, Siri och synkronisering.

AirPods 3 releasedatum och pris

Rykten tyder på att AirPods 3 kommer att lanseras under första halvåret 2021. Det finns spekulationer om att Apple kommer att lansera AirPods 3 i mars eller april, med kommande lanseringsdatum eller ett vårevenemang. Inget är definitivt eller officiellt just nu, förstås.

Allt vi vet om nya AirPods 3: Redesign, pris och releasedatum

När det gäller priset på AirPods 3 har vi inget konkret för tillfället. Ja, närvaron av det trådlösa laddningsfodralet får oss att tro att det kommer att kosta 199 $. Låt oss nu påminna dig om att AirPods 2 säljs för $ 159 och HomePod mini säljs för $ 99.

Relaterade artiklar

Back to top button