Allt ut HomeCleaner: upp till 50% rabatt på Xiaomi-robotar, renare och löpband

hanterar alla rengöringsmedel

Våren erbjuder av HomeCleaner fortsätter till 20 april med initiativet Alla ut: om du inte har kunnat dra nytta av påskkampanjen, oroa dig inte. Butiken har startat en ny kampanj, återigen med många rabatter på robotdammsugare och hemmetillbehör, men också löpband (för dem som strävar efter att komma i form för sommaren).

HomeCleaner lanserar Fuori Tutto-kampanjen med erbjudanden om robotdammsugare, löpband och mer

hanterar alla rengöringsmedel

Som förväntat i början, erbjuder All Out från HomeCleaner kommer att pågå fram till 20 april med rabatter på upp till 50% på många produkter som är avsedda för hemautomation och rengöring. För användare som strävar efter att komma i form på sommaren erbjuder butiken en hel serie rabatter på olika löpband, som i fallet med Xiaomi WalkingPad A1 Pro till 359 € och av Kingsmith löpband K12 till 389 €. Du kan också använda SPORT10 rabattkod för att spara 10 € på alla fitnessprodukter.

Uppenbarligen föddes butiken som en plattform dedikerad till rengöring och erbjudanden på robot dammsugare kunde inte saknas, som i modellerna Viomi V3 Och SJÄLVrespektive a 349 € Och 259 €. Erbjudandena på robotar slutar inte där medan du sparar glöm inte att använda rabattkod FUORI10 (värt 10 €).

Vi påpekar också den vintergröna Mi Air Pro-renaren och den kraftfulla, lätta och ergonomiska Viomi A9 elektriska kvasten. För alla detaljer i kampanjen och för att upptäcka alla produkter som erbjuds, ta en titt på den dedikerade sidan.

KLICKA HÄR FÖR PROMO HUVUDSIDAN

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button