Allt (eller nästan) vi fortfarande inte visste om HTC U (Ocean)! (Foto)

Om vi ​​litar på en rapport från AndroidHeadlines (som vanligtvis inte samlar in särskilda skopor), kommer den framtida toppen av sortimentet HTC U den skulle praktiskt taget inte ha fler hemligheter, även om vi redan kände till de flesta av dem.

“Bekräftad” sedan skärmen från 5,5 tum WQHD med Gorilla Glass 5processorn Qualcomm Snapdragon 835jag 4/6 GB RAM kopplat till respektive 64/128 GB internminne. Batteriet kommer, som redan sett, tyvärr bara vara 3 000 mAh, men med snabbladdning 3.0medan Blåtand kommer att sluta vid version 4.2, och fingeravtrycksläsare lyckligtvis kommer den att infogas i den främre knappen centrerad längst ner.

Det finns inga bekräftelser om kamerorsom dock redan hade avslöjats av @evleaks: bak från 12 megapixlar Sony IMX362 och frontael från 16 megapixlar, Sony IMX351. Det finns dock några förtydliganden om deras funktionalitet, till exempel läget HDR+, med realtidsreproduktion på skärmen av effekten du skulle få när du tar bilden. Det finns också 4 mikrofoner och två inspelningslägen: 3D-ljud (standard) ed Högupplöst inspelning.

När det gäller lyssnande kunde utjämningen inte saknas BoomSoundmen vi påminner dig om att smarttelefonen kommer att vara utan ljudjack, även om HTC bör tillhandahålla en dedikerad adapter för Type-C-porten i kartongen; även teknik HTC USonic den bör känna igen typen av hörlurar som är anslutna för att ge optimalt ljud. Även på själva smartphonen kommer det att finnas två högtalareför kvalitet och kraftfullt ljud även utan hörlurar.

En oöverträffad detalj är Sense Linkvilket kommer att förbättra interaktionen mellan smarttelefonen och datorn (det är dock inte som Samsung DeX, utan mer stil AirDroid). Faktum är att du behöver en stationär klient installerad, och du kan kopiera / klistra in objekt från PC till smartphone och vice versa, se meddelanden, göra säkerhetskopior eller läsa på PC en artikel som du startade på smartphone.

Det finns också nyheter för gester tillgängliga på smartphonens kanter, som faktiskt kommer att ha just denna tryckkänsliga ram. Genom att trycka kort, eller längre, kommer det att vara möjligt att aktivera två olika typer av gester, även med skärmen avstängd.

När de väl är aktiverade tillåter dessa gester styrning av olika delar av systemet, såsom öppning av appar (kamera, Google Assistant, Sense Companion, etc.) eller för hantering av specifika växlar, såsom Wi-Fi.

Skärmbilderna nedan visar konfigurationsstegen, där du kan se hur det är möjligt att anpassa intensiteten och varaktigheten av de “squeezes” som ska ges till smarttelefonen för att aktivera dessa funktioner, samt visuellt illustrera allt vi har sagt hittills .

Relaterade artiklar

Back to top button