Allt (eller nästan) vad du skulle vilja veta om OnePlus 6 och Bullets Wireless från AMA på det officiella forumet

För ett par dagar sedan höll OnePlus en ÄLSKAR dedikerad specifikt till de nya produkterna som just presenterats, dess toppklass OnePlus 6 och Bullets Wireless. Uppenbarligen har frågorna inte bara fokuserat på dessa två produkter utan också på de tidigare som presenterats av det kinesiska företaget, inklusive en del sporadisk kritik som OnePlus kan uppskatta för sina framtida planer.

Den stora huvudpersonen var förutsägbart OnePlus 6 och en av de första frågorna var den som hänförde sig till ett problem som i hög grad har animerat samhället de senaste dagarna: enheten integrerar stöd för Widewine L1 DRM? Japp, endast i Android P Developer Preview tillägnad den är inte tillgänglig för tillfället. Det har också talats om hack uppenbarligen: det valdes för att tillåta dig göra det bästa av ytan tillägnad displayen, oavsett frågor om estetisk natur.

Vissa användare har försökt fråga om några funktioner dedikerade till OnePlus 6 kommer att integreras på tidigare enhetersom gränssnittet för alterreglaget och funktionerna för kameran, men svaren har varit mycket vagt.

Dessutom talades det också om den speciella Avengers-versionen av smartphonen, som företaget inte tillhandahåller för export utanför Kina och Indien. inte ens i en avlägsen framtid.

När det gäller specifikationerna för OnePlus 6, påpekades det att enheten redan stöder ljudcodec Bluetooth LDACsom också kan aktiveras från utvecklaralternativen, och som sekundär sensor av den bakre kameran är dedikerad uteslutande till kort skärpedjup. Optisk sensorstabilisering kommer att vara aktiv även vid videoinspelningarmen endast för de med 60 fps medan för de med 30 fps kommer den elektroniska att användas.

Det rådde ingen brist på diskussioner relaterade till den nya uppsättningen Bullets Wireless-hörlurar: främst fokuserade på ljud-codec stöds, som är SBC, MP3, AAC, aptX och Faststream, samt kompatibilitet med olika OnePlus-smarttelefoner. På den här punkten är kanske inte nyheterna helt rosiga med tanke på att funktionalitet av återupptagande av lyssnande tack vare magnetisk stängning / öppning och den för samtal är tillgänglig separat för OnePlus 5 / 5T och 6 (som vi redan hade räknat med).

För ytterligare detaljer om de många ämnen som berördes under diskussionssessionen lämnar vi länken till den dedikerade officiella forumsidan.

Relaterade artiklar

Back to top button