Allt du fortfarande inte visste om Galaxy S9 och S9+ finns i den här artikeln, bilder ingår

Note: We hope you enjoy reading this article: Allt du fortfarande inte visste om Galaxy S9 och S9+ finns i den här artikeln, bilder ingår

Nästa Samsung S9 är inte längre ett mysterium på ett tag, men några pusselbitar saknades fortfarande. Inte längre nu, tack vare en ny och massiv läcka förbi Winfutureäven tillsammans med många smartphone-utskrifter.

Låt oss börja med kameran, som kommer att stå i centrum för upplevelsen. Sensor från 12 megapixlar med variabel öppning för både S9 och S9+, med möjlighet att välja mellan f / 1,5 och f / 2,4 (dvs inga mellanvärden). Galaxy S9 + kommer dock att ha en andra sensor på baksidan, alltid från 12 megapixlar, med fast brännvidd på 2,4; anta för en effekt optisk zoom, men det är inte klart. Alla sensorer som nämnts hittills är dock stabiliserats på hårdvarunivå, och använd en kombination av laser och autofokus med dubbla pixlar. Den främre kameran är istället från 8 megapixel med f/1,7 och autofokus.

En intressant detalj gäller hastigheten på videorna i slow motion med huvudsensorn. Tidigare hade det varit en viss förvirring om det, men baserat på vad som rapporterats av Winfuture och också bekräftats av Tim Schofieldkommer Galaxy S9 att klara sig bra 960 fps i HD-upplösningpå så sätt avgjorde resultatet med Sony.

Vi fortsätter med stereohögtalareen effekt som verkar erhållas genom att även utnyttja öronkapseln, vilket framgår av bilden nedan. AKGsom faktiskt också i förverkligandet av hörlurarna som ingår i paketet.

Irisskannern finns kvar men den kommer att fungera tillsammans till ansiktsigenkänning, att erbjuda en upplåsning med utseendet som är så snabbt och pålitligt som möjligt. Även visa det är i princip likadant, men den nedre kanten bör vara lite mer innehållen än tidigare.

När det gäller den mer tekniska delen bekräftas processorn i Europa vara Exynos 9810, med 4 GB RAM på Galaxy S9 och 6 GB RAM på Galaxy S9+. 64 GB UFS 2.1 internminne de kommer istället att följa med båda modellerna. Batterikapaciteten förblir dock oförändrad: 3 000 och 3 500 mAh för S9 respektive S9 +.

Äntligen har vi bekräftelsen på Android 8.0 (inte 8.1) med Samsung Experience 9.0 och de tre färgerna (och priset) som sågs för några timmar sedan (Titanium Grey skulle vara exklusivt för andra marknader).

Förbeställningar från 25 februari med leveranser från kl‘8:e mars, verkar det vara inofficiellt. Den officiella bekräftelsen kommer säkerligen att anlända den 25 februari, dagen för tillkännagivandet med stor fanfar på Mobile World Congress. Under tiden kan du njuta av de omfattande gallerierna nedan för att bättre förstå vem vi kommer att ha att göra med (och för vissa bilder, de utan vattenstämplar, tack @evleaks; dubbelt).

Relaterade artiklar

Back to top button