Allt är klart för HarmonyOS 2.0: Huawei anger lanseringsdatum för produkterna med sitt operativsystem

huawei harmonyos 2.0 hdc presentationsdatum 2020 5

Vi är nästan där nu, den operativ system för PC från Huawei, HarmonyOS 2.0, är redo att göra sin debut. I själva verket lanserade varumärket några ledtrådar om det för några timmar sedan och definierade också datum för presentation, som kommer att vara värd i HDC, det är Huawei Developer Konferens.

Huawei: de första ledtrådarna på HarmonyOS 2.0 på HDC 2020 via PC-genvägar

Huawei Harmonyos 2.0 HDC-presentationsdatum 2020

Att ge drivkraft till spekulationer om det nya operativ system HarmonyOS 2.0 det är precis samma sak Huawei, det är på Weibo postat två Bilder verkligen mycket vältaliga. Faktum är att den första rapporterar det genväg för PC Ctrl + F., som används för att söka efter något i ett webbsida (i själva verket är den kinesiska karaktären “” markerad). Under det andra rapporteras det Ctrl + Skift + N, som översätts till öppningen av a ny flik (här understryks istället den kinesiska karaktären “”).

huawei harmonyos 2.0 hdc presentationsdatum 2020 2

Nedanför dessa genväg dock finns det också logotypen för Huawei Developer Conference 2020, som ska hållas från 10 till 12 från September 2020 där den nya versionen av HongMengOS, Kinesiskt namn på Harmoni, som har ryktats under en tid. Bland annat finns det en QRCode vilket gör det möjligt för kinesisk press från idag, 3 augusti 2020, för att bevara en plats vid evenemanget.

HarmonyOS 2.0: Här kommer den att lanseras den 10 september | Uppdatering 25/08

huawei harmonyos 2.0 hdc presentationsdatum 2020 4

Även om vi redan visste presentationsdatumet för HarmonyOS 2.0, fast som skrivet ovan 9 och 10 september 2020 för HDC 2020, vi visste inte exakt lanseringsdatum för produkterna med detta operativsystem. Huawei emellertid upplöste han alla reservationer och meddelade att a anteckningsbok, ett smart klocka och en smartband med sin egen programvara. Uppenbarligen ökar detta bara nyfikenheten kring enheter som säkert kommer att vara väldigt intressanta ur alla synvinklar.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button