Alla Xbox-spel som visas på E3 2021: Spelöversikt –

Utgivningsdatum : 11 november 2022

STALKER 2: Heart of Chernobyl

Xbox Series X exklusiv | S och PC kommer att börja säljas den första dagen via Xbox Game Pass när de börjar säljas den 28 april 2022.

Utgivningsdatum : 28 april 2022

Tillbaka till blodet

Back for Blood kommer äntligen att släppas den 12 oktober, inkluderat i Xbox Game Pass och med detta nya PvP-läge (man versus man, zombie versus man) som visas i videon.

Smuggling

Den nya utgåvan, som inte var något speciellt med mer än det, kommer att vara en öppen världsco-op som utspelar sig i den fiktiva världen Bayan på 70-talet.

Sea of ​​​​Thieves: Pirate Life

En ny expansion för Sea of ​​​​Thieves kommer med Jack Sparrow själv. Detta samarbete med Disney kommer att ge dig ett uppslukande äventyr inspirerat av berättelserna om Disneys hånfulla pirat.

Utgivningsdatum: 22 juni

Tolv minuter

Annapurna Interactive lanserar äntligen detta fantastiska interaktiva äventyr uppifrån och ned den 18 augusti gratis med Xbox Game Pass.

Utgivningsdatum : 18 augusti

Psykonauter 2

Det mest otroliga äventyret någonsin kommer tillbaka den 25 augusti gratis på Xbox Game Pass. Ett roligt och mycket filmiskt plattformsspel som du kommer att älska.

Utgivningsdatum : 25 augusti

Fest djur

Något som Fallkillar med arga djur, där du måste visa dina smiskfärdigheter. Välj ett djur och gör dig redo för krig. Ingår med Xbox Game Pass från avresedagen.

Utgivningsdatum : 2022

Hades

Årets spel kommer äntligen till Xbox, tack och lov för prenumeranter, gratis på Xbox Game Pass. Det finns inget mer att säga. Du måste spela det.

Utgivningsdatum: 13 augusti

Somerville

Ett beroendeframkallande äventyrsspel med en estetik som inte lämnar någon oberörd. Vi får vänta till 2022, men det kommer åtminstone med Xbox Game Pass.

Utgivningsdatum : 2022

Halo oändlig

Det finns inget bättre sätt att fira Halos 20-årsjubileum än genom att bekräfta lanseringen av multiplayer (som kommer att vara gratis och köras med 120fps i Series X) och Halo Infinite-kampanjen. Tyvärr har vi fortfarande inget exakt datum, men nu blir det jul i år. Och ja, det kommer att inkluderas med Xbox Game Pass.

Utgivningsdatum : Julen 2021

Djävulen 2

Den legendariska RPG:n släpps den 23 september i en uppdaterad form med ett samarbetsläge som tillåter upp till 8 spelare att spela samtidigt. Lord of Destruction-expansionen kommer också att släppas tillsammans med spelet.

Utgivningsdatum : 23 september 2021

Förstörare

Ett nyfiket snowboardspel inspirerat av den mytomspunna Xbox Amped, med en mycket realistisk estetik som var en av de största överraskningarna. Ingår med Xbox Game Pass från dag ett.

Utgivningsdatum : December 2021

Atomic Geart

Du befinner dig i en parallell verklighet 1955, där Internet, hologram och robotar redan uppfanns. Du sätter dig i P-3:s skor, och du måste undersöka vad som hände i en fabrik som var helt nedlagd. Ingår med Xbox Win Pass.

Utgivningsdatum : Okänd

Ersatt

Ett spektakulärt spel med en pixlad estetik som överraskar med sin ljussättning, animation och spelstil. Actionfyllt skjutspel där du måste upptäcka Phoenix-stadens hemligheter. Det kommer att inkluderas med Xbox Game Pass.

Utgivningsdatum : 2022

Age of Empires 4

Vi kände redan till hemligheterna med Age of Empires 4, och idag kunde vi se lite mer av den här delen, som kommer att släppas på PC den 28 oktober. Ingår med Xbox Game Pass för PC.

Utgivningsdatum : 28 oktober.

Yttre världar 2

Med den här originaltrailern, som de hävdar bara har sin officiella titel, har The Outer Worlds 2 bekräftats vara under utveckling under … en tid.

Utgivningsdatum : Okänd

Microsoft Flight Simulator

Vi har äntligen ett datum för Microsoft Flight Simulator att komma till Xbox. Den kommer i Series X och Series X den 27 juli, inklusive Xbox Game Pass-katalogen. De tillkännagav också en gratis Top Gun-expansion som kommer under hösten.

Utgivningsdatum : 27 juli

Forza horisont 5

Liksom E3 hemma, kunde Forza-ransonen inte saknas, och den här gången är det dags att avslöja detaljerna i Forza Horizon 5, ett hungerspel i Mexiko som kommer att erbjuda fotorealistiska landskap och massiva realtids multiplayer som du kan komma tvärs över. genom hundratals spelare över hela kartan. Ingår med Xbox Game Pass.

Utgivningsdatum : 9 november

röd droppe

Nattens sista överraskning var Redfall, ett skjutspel i öppen värld som kan spelas individuellt eller tillsammans och som verkar ha en miljö av sorglösa unga män som kommer att behöva slåss med åsynen av muterade vampyrer. Utvecklad av Arkane, kommer den att vara exklusiv för Xbox och släppas sommaren 2022.

Utgivningsdatum : Sommaren 2022.

Relaterade artiklar

Back to top button