Alla videominiatyrer (PIP) med detta program –

Vi pratar om uView Player Lite , till gratis PiP-videospelare som stöder många streamingplattformar. En av dess stora fördelar är den minskade minnesförbrukningen, som inte har någon större inverkan på vår dators prestanda.

Alla videominiatyrer till hands

Programmet kan laddas ner från denna länk. Efter installationen öppnas ett gränssnitt där vi måste välja den streamingplattform vi vill se länken till och sedan placera länken. Du kan bli ombedd att installera ytterligare element om du inte har dem installerade, till exempel Microsoft Edge Webview2 Runtime, som krävs för att rendera webbinnehåll i ett program utan att använda en webbläsare.

Allt du behöver göra för att spela upp innehållet är att kopiera länken och programmet kommer automatiskt att analysera innehållet i klippbordet för att upptäcka länkarna och börja spela upp dem automatiskt. Bland de plattformar som applikationen stöder: YouTube Twitch, Facebook, Netflix, Vimeo, Dailymotion, Prime Videos, Smashcast, Youku, BiliBili, Tencent Video, Crunchyroll och Disney Plus

En av de mest användbara plattformarna som kan dra nytta av den här funktionen är Twitch, där vi kan titta miniatyrström medan vi gör andra saker, och zoomar in när vi vill se något i helskärm. Programmet finns alltid med förgrund även när vi spelar om vi sätter spelet i kantlöst fönsterläge. Detta gör den idealisk för till exempel att titta på en video med en spelguide medan du spelar och därmed kunna klara en nivå om vi inte har en annan skärm till hands med detta enkla flytande fönster.

Det finns också ett tillägg för Chrome

Spelaren har flera knappar överst. Den första tillåter oss blockera fönstret så även om vi klickar på det kommer det inte att göra någonting. För att stänga den kan vi gå till aktivitetsfältet och högerklicka på ikonen. Vi kan också lägga till innehåll till favoriter, komprimera, utöka eller stänga. Om vi ​​stänger den återgår vi till programgränssnittet för att lägga till ytterligare en länk.

Förutom programmet kan vi också använda det med ett tillägg i Chrome. Problemet är att det här alternativet inte rekommenderas eftersom tillägget kräver att man läser och ändrar data på alla webbplatser vi besöker och vi vet inte tillförlitligheten hos utvecklaren. I händelse av att du vågar installera den, till exempel i en annan webbläsare än den du använder, behöver vi bara klicka på tilläggsknappen för att starta uppspelningen i ett litet fönster.

Relaterade artiklar

Back to top button