Alla Tre-erbjudanden för avbetalningsköp av Honor 9 Premium och 6A Pro

Note: We hope you enjoy reading this article: Alla Tre-erbjudanden för avbetalningsköp av Honor 9 Premium och 6A Pro

Heder är bland varumärke mest uppskattad på den italienska marknaden, bland dem som letar efter enheter med god allmän kvalitet, en överkomliga priser för alla budgetar. Men några av er kanske fortfarande är intresserade av uppskjuta över tiden kostnaden för de avancerade modellerna (och mer). Här är Tre Italias erbjudanden för köp av Honor 9 Premium och på avbetalning 6A Pro.

Detta är den mest värdefulla varianten av den mycket uppskattade Honor 9, som säljs exklusivt av operatören Tre. Jämfört med grundvarianten skryter den 6 GB RAMsom gör enheten framtidssäker. Tre erbjuder det till olika kostnader enligt erbjudanden som du kommer att kombinera det och till betalningsvillkor.

  • All-in Start: till en kostnad av 15 € (10 € för smarttelefonen, 5 € för erbjudandet) per månad för 30 förnyelser, med ett förskott på 59 € och en sista delbetalning på 100 €. Betalningsmetoderna som tillhandahålls är kreditkort och Compass Banca-finansiering.
  • All-in Prime: till en kostnad av 20 € (10 € för smartphonen, 10 € för erbjudandet) per månad för 30 förnyelser, med ett förskott på 39 € (kreditkort) eller 0 € (finansiering) och en slutbetalning på 100 €.
  • All-in Master Special: till en kostnad av 20 € (10 € för smartphonen, 10 € för erbjudandet) per månad för 30 förnyelser, med ett förskott på 39 € (kreditkort) eller 0 € (finansiering) och en slutbetalning på 100 €.

Honor 6A Pro är istället en lägre modell med en 5″ HDQualcomm SoC Lejongap 430, 3 GB RAM Och 32 GB internminne.

Även i detta fall varierar kostnaderna för avbetalningarna och förskotten efter matchade erbjudanden.

  • All-in Start: till en kostnad av 9 € (4 € för smartphonen, € 5 för erbjudandet) per månad för 30 förnyelser, med ett förskott på € 49 och en sista delbetalning på € 5. Betalningsmetoderna som tillhandahålls är kreditkort och debitering på löpande konto.
  • All-in Prime: till en kostnad av 14 € (4 € för smartphonen, € 10 för erbjudandet) per månad för 30 förnyelser, med ett förskott på € 29 och en sista delbetalning på € 5. Betalningsmetoderna som tillhandahålls är kreditkort och debitering på löpande konto.
  • Spela Special 25: till en kostnad av 9 € (0 € för smartphonen, 9 € för erbjudandet) per månad för 30 förnyelser, med ett förskott på € 49 och en sista delbetalning på € 5. Betalningsmetoderna som tillhandahålls är kreditkort och debitering på löpande konto.

Båda smartphones, om de kombineras med ett erbjudande All-in sörja för en kostnad av aktivering från 3 € (istället för € 9) för dem som utför portabilitet och av 39 € för befintliga kunder (50 € för Master och Master Specialerbjudanden).

Honor 6A Pro, i kombination med erbjudandet Spela Special 25har en aktiveringsavgift på 9 € för nya kunder och av 39 € för befintliga kunder.

Relaterade artiklar

Back to top button