Alla spel kommer till Xbox Game Pass i januari 2021. –

Sex nya spel kommer till Xbox Game Pass

Om du spelar mycket och inte ens spelar så mycket, men vill ha en så bred katalog av spel som möjligt, är uppenbarligen det bästa alternativet att prenumerera på Microsoft Prenumerationsspeltjänst, Xbox Game Pass … Fast uppenbarligen bara om du spelar på en av deras Xbox-konsoler eller Windows-datorer.

Och det här är för 9,99 euro per månad om du bara vill komma åt från en plattform, som kan vara din PC eller konsol, eller för 12,99 € per månad gör det av båda, vad Xbox Game Pass har att erbjuda är otroligt. Men det bästa är att detta inte är en fast katalog, den ökar gradvis och det finns redan mer än hundra spel.

Det kommer nya spel den här månaden, sex i synnerhet, och de rekommenderas också starkt om du av någon anledning inte har spelat dem tidigare. Dessa Spel kommer till Xbox Game Pass i januari

Kontrollera

Kontrollera är ett spel där du måste ta Jesse Fadens plats för att avslöja alla hemligheter och experiment som äger rum på byrån, för vilken hon nyligen utsågs till direktör. För att göra detta, ur ett tredjepersonsperspektiv, måste du hantera ett antal speciella förmågor för att kämpa dig fram och nå slutet för att återta kontrollen.

Detta spel kommer att finnas tillgängligt för PC från och med den 21 januari.

Desperados III

Desperados III är ett strategispel som utspelar sig i vilda västern. Du måste hantera ditt gäng militanter och lösa nya problem. Det kommer dock inte att vara lätt alls, och du måste balansera de olika karaktärernas respektive styrkor mycket väl om du inte vill att deras svagheter ska vara ett problem.

Detta spel kommer att finnas tillgängligt från den 21 januari för PC och konsoler.

postkontor

Utvecklad av en liten oberoende studio, Munkräkning, det är det – en rubrik där du måste flytta hålet med det enda syftet att svälja föremål genom det. Ju mer du sväljer och sväljer föremål, desto mer kommer de att växa. Förslaget är lika konstigt som roligt. Så du måste försöka.

Detta spel kommer att finnas tillgängligt från den 21 januari för PC och konsoler.

Cyberskugga

Cyberskugga är en actionplattform med mycket action, och trailervideon du har ovan är mer än tillräckligt för att ge dig en uppfattning om vad du är på väg att hitta. Om du är ett fan av dessa spel, fortsätt.

Detta spel kommer att finnas tillgängligt från och med den 26 januari för PC och konsoler.

Genomsnitt

Genomsnitt det här är en ny version och en av de detaljer som gör Microsofts tjänster ännu mer värdefulla. Den här gången erbjuder det här spelet dig ett äventyr av psykologisk terror som kommer att hålla dig klistrad vid din stol och bättre spela på natten eller i mörkret om du vågar.

Det här spelet kommer att finnas tillgängligt från och med den 28 januari för PC och Xbox Series X/S.

Yakuza Remastered Collection

Denna uppdaterade samling låter dig spela Yakuza 3, Yakuza 4 och Yakuza 5. Tre spel släpptes för några år sedan men rekommenderas fortfarande varmt. Dessutom släpps ett nytt avsnitt nästa mars, som du också kan njuta av via Game Pass.

Detta spel kommer att finnas tillgängligt från och med den 28 januari för PC och konsoler.

Relaterade artiklar

Back to top button