Alla produkter och tjänster introducerade på Google I/O 2022

Pixel 6A, Pixel Watch, Pixel 7, Pixel Buds Pro, Pixel Tablet och fler tillkännagavs på Google IO 2022, vi har sammanställt dem alla åt dig. Vi lärde oss också mycket om företagets perspektiv på artificiell intelligens, Android 13 och, så klart, Google Pixel-telefoner.

Vilka produkter tillkännagavs på Google IO 2022?

Google I/O 2022 är en årlig utvecklarkonferens som främst fokuserar på appar för Android, Chrome OS och Wear OS-plattformar. Även om du inte är en utvecklare, vid dessa evenemang Det är ganska anmärkningsvärt att se debuten av ny hårdvara och mjukvara.

Pixel 6A: Funktioner, pris och releasedatum

Tack vare Google I/O 2022 såg vi en ny mellanklasstelefon, Pixel 6A. Telefonen kommer att ta sin plats på hyllorna den 21 juli för 449 $. Företagets vanliga formel verkar förändras för den här telefonen. Tidigare A-versioner hade kameror med jämförbara men långsammare processorer som de som sågs på Googles flaggskepp Pixels. Trots att Pixel 6:s Tensor-processor och design används, kommer 6A med en 12MP-sensor istället för Pixel 6:s 50MP-kamera.

Pixel Watch: Funktioner, pris och releasedatum

Pixel Watch läckte helt ut vid Google I/O 2022, så det är inte förvånande att se den på den här listan, men programvaran har precis tillkännages. Smartklockan kommer att köra Wear OS 3.0 och kommer att inkludera en Fitbit-integration som låter dig spåra din hälsostatistik.

Google IO 2022: Pixel 6A, Pixel Watch, Pixel 7, Pixel Buds Pro, Pixel Tablet och mer

Det finns fortfarande några okända aspekter av klockan: Vi vet inte vilken typ av processor den kommer att använda eller hur mycket den kommer att kosta. Den förväntas börja säljas under senhösten tillsammans med Pixel 7.

Pixel 7: Funktioner, pris och releasedatum

Företaget avslöjade också några Pixel 7 och 7 Pro-bilder på Google I/O 2022. Företaget valde en annan bakpanelsdesign och kameraplacering. Precis som den nuvarande serien kommer den nya generationens Pixel-telefoner att ha 2 kameror i standardversionen och 3 kameror i Pro-versionen. Det verkar som att rosa inte längre finns i färgpaletten.

Pixel Buds Pro: Funktioner, pris och releasedatum

Google introducerade Pixel Buds Pro. Pixel Buds Pro, som kommer att kosta $199, kommer att erbjuda ANC. När du slår på ANC ska hörlurarna ha sju timmars batteritid. Google hävdar att Buds inkluderar ett nytt ljudchip och kan ansluta till två enheter samtidigt tack vare Bluetooth flerpunktskompatibilitet. De kommer också att finnas i en mängd olika färger, inklusive svart, grönt och rött, med förbeställningar från och med den 21 juli.

Pixel surfplatta: Funktioner, pris och releasedatum

Nästa år planerar Google att släppa en Android-baserad surfplatta som kommer att fungera som en idealisk följeslagare för den större formfaktorn Pixel. Det är kul att höra att Google är intresserad av att återinträda på marknaden för surfplattor. Den enda riktiga hårdvaruinformationen vi har om Googles kommande enhet är att den kommer att innehålla en Tensor-processor.

Google IO 2022: Pixel 6A, Pixel Watch, Pixel 7, Pixel Buds Pro, Pixel Tablet och mer

Google AR-glasögon: Funktioner, pris och releasedatum

Företaget avslutade sitt Google I/O 2022-evenemang med en kort titt på AR-glasögon som kan översättas i realtid medan du talar. Vi vet inte om detta kommer att vara en produkt som folk kan köpa, men det är fascinerande att se Googles inställning till förstärkt verklighet. Det ser ut som att företaget inte kommer att missa en chans att konkurrera med Snap och Meta.

Google IO 2022: Pixel 6A, Pixel Watch, Pixel 7, Pixel Buds Pro, Pixel Tablet och mer

Google har förberett oss några nya AI-funktioner

Google I/O 2022 var fullspäckad med AI-nyheter. En av de viktiga sakerna som tillkännagavs var att användare kunde testa Googles språkmodell i framtiden. Alla kommer inte att kunna använda LaMDA 2, men Google planerar att inkludera det i sök- och andra tjänster i framtiden.

Google för mobilen YoutubeDen erbjuder automatiska översättningar i . Plus Nest Hub Max kan skanna hyllorna och välja den bästa chokladen för dig. Google beskrev den här funktionen som “en driven Ctrl-F för världen omkring dig.”

Dessutom utvecklar företaget multisökfunktionen, som låter dig söka på flera axlar. Du kan till exempel Googla ett foto av en viss typ av kök och fråga var du kan få tag på det. AI och AR är verkligen viktiga för företaget, Google Lens textigenkänning är på väg till skrivbordet.

Användarnas integritet är nyckeln till Google

På Google I/O 2022 släppte företaget ett antal säkerhets- och integritetsuppdateringar, inklusive My Ad Center-gränssnittet: en gateway som gör det möjligt för användare att skräddarsy de typer av annonser de ser genom att välja från en mängd olika teman eller välja att se färre annonser om specifika ämnen. ämnen. Han noterade också att Google fokuserar på idén om “skyddad datoranvändning” för att implementera ytterligare säkerhetsåtgärder i sina produkter som standard och att göra mer bearbetning på enheten istället för att skicka data någon annanstans.

Google IO 2022: Pixel 6A, Pixel Watch, Pixel 7, Pixel Buds Pro, Pixel Tablet och mer

Android 13 tar Material You ett steg längre

Google har meddelat Android 13 och dess planer för Android 14. Nästa version av Googles mobiloperativsystem verkar ta de koncept som introducerades i Android 12 ännu längre. Material du teman är nu tillgängliga på fler platser, vilket gör att du kan anpassa appar för att använda olika språk och lägga till några säkerhets- och sekretessfunktioner. Det verkar inte så mycket, men med tanke på att Android 12 är lite kaotiskt kanske det är bättre så här. Beta är öppen för den som är intresserad.

Google IO 2022: Pixel 6A, Pixel Watch, Pixel 7, Pixel Buds Pro, Pixel Tablet och mer

Google Wallet är äntligen tillbaka

En av innovationerna som introducerades av företaget den första dagen av Google I/O 2022 var Google Wallet. Som bekant har företaget implementerat denna applikation tidigare. Men det försvann genom att slås ihop med Google Pay. Google uppdaterade idag appen på ett mycket mer utökat sätt. Sammanfattningsvis kommer Google Wallet att användas för att lagra och hantera betal- och kreditkort på Android-enheter. Den kommer också att kunna lagra kreditkort, digitala ID, transitkort, konsertbiljetter, bilnycklar och mer.

Google Maps uppdaterad med en uppslukande vy

På Google I/O 2022 introducerade företaget en ny teknik som gör att användare kan se verkliga spår av sina destinationer innan de ger sig iväg. Kartor introducerade moden.

Google IO 2022: Pixel 6A, Pixel Watch, Pixel 7, Pixel Buds Pro, Pixel Tablet och mer

Den nya Immersive View liknar gatuvyn: du kan se en plats ovanifrån för att få en uppfattning om området och sedan gå ner till gatunivå för att hitta specifika platser du vill besöka. Förresten, Google Maps visar nu den grönaste rutten visste du?

Relaterade artiklar

Back to top button