Alla nyheter som kommer till din Google Pixel med den nya uppdateringen

Google Pixels är mobiler som har olika fördelar jämfört med andra Android-enheter. Dessa terminaler är de första som uppdaterar till den senaste versionen av Googles operativsystem. Förutom att få exklusiva funktioner i programvaran: som kontroller för Google Assistant, sekretessfunktioner eller mer. Nu får användare som äger en Google Pixel en ny uppdatering med funktioner som för närvarande inte har nått någon annan Android-mobil. Det här är nyheterna som du kommer att se efter uppdateringen.

Många av dessa funktioner når andra smartphones när Google lanserar Android 11, nästa version av operativsystemet, som redan är i den inledande fasen. Förutom förbättringar av vissa funktioner i telefonen, till exempel Motion Sense. Denna funktion som gör att vi kan styra enheten för hand har uppdateratseller. Förutom att spela låtar kan vi pausa eller återuppta med en enkel gest: att föra den öppna handens handflata närmare skärmen.

En annan nyhet är införandet av snabb åtkomst till Google Pay. Om vi ​​är i en butik och vi vill betala med ett annat kort är det inte längre nödvändigt att komma åt enheten, gå in på Google Pay och välj kortet. Bara genom att trycka och hålla ned strömbrytaren har vi snabb åtkomst till kort och kort. Mer inkluderande emojis läggs också till i den nya uppdateringen. Specifikt 169 emojis av par med olika hudtoner och könsdiversitet.

Google Pixel får också möjligheten att programmera det mörka läget, en funktion som vi redan har sett i andra Android-terminaler. Vi kan tillämpa en viss tid eller begära att den aktiveras i skymningen. Nya effekter med förstärkt verklighet kommer också till kameran och olycksdetektering, vilket gör att räddningstjänsten kan meddelas med terminalens plats. Den här funktionen är endast tillgänglig i Australien och Storbritannien. Slutligen får användare av en Google Pixel 2 funktionen Live Caption, som aktiverar omedelbara undertexter i videor.

Den här viktiga uppdateringen når dock alla Pixel-terminalerVissa kännetecken, som Motion Sense är endast tillgängligt på Pixel 4. Det här är modellerna som du kan uppgradera.

  • Google Pixel 2 och Pixel 2 XL
  • Google Pixel 3 och 3 XL
  • Google Pixel 3a och 3a XL
  • Google Pixel 4 och 4 XL

Via: Google.

Relaterade artiklar

Back to top button