Alla nyheter fotogalleri i EMUI 11 –

Om det är så viktigt att vår mobil kan ta bra bilder är det lika viktigt att ha en chef där vi kan lagra dem. Det är här fotogalleriet kommer in i bilden, som är installerat som standard på alla enheter som en lösning för att komma åt våra foto- och videoalbum. Huawei har förbättrat galleriet, men några av dess stora förändringar kommer med EMUI 11).

Att förbättra fotogalleriet var ett av Huaweis olösta ämnen. Kinesiskt företag vill ha hindra användare från att ladda ner appar från tredje part att manipulera bilder, och detta skedde genom att lägga till rotation i deras eget galleri, vilket de gjorde med det nya EMUI 11-lagret.

Vad är nytt i EMUI 11-galleriet

Huawei har lyssnat på sina användare och fixat några av tidigare misstag. Nu blir det lättare att identifiera album med fotografier, som brukade vara en härva av fotomappar med slumpmässiga omslag. Huawei Gallery i EMUI 11 samlar tre grundläggande innovationer:

Albumdesign

EMUI 11-galleriet har nu en ny tidningsliknande layout med en tydligare övergripande presentation. Album kommer att organiseras automatiskt baserat på hur ofta de används eftersom de kommer att visas överst. Detta garanterar snabbare åtkomst. i alla fall manuell organisation är alltid ett alternativ som också finns. Nu, genom att klicka på ikonen med tre prickar i det övre högra hörnet av galleriet, kan du välja “sortera album” för att fritt sortera album genom att dra och släppa ikonen.

Grundläggande ögonblick

Detta är en aspekt som har förbättrats sedan EMUI 10.1. Galleriet tillåter nu har fler stilar och typsnitt att presentera de bästa ögonblicken. Det låter dig också byta omslag till högdagrar utan att systemet slumpmässigt väljer ett mindre passande foto.

Hitta och skapa videor

Collage- och videoskapande har också uppdaterats i EMUI 11. Galleriets Discover-flik fungerar nu som ett verktyg för att skapa detta innehåll på ett mer professionellt och enklare sätt. Du behöver bara klicka på “Skapa video från början” eller “Skapa kollage”. A Alternativet för långa collage har Också lades till , så att du kan välja mellan 2 till 9 foton som automatiskt ordnas för enkel collagevisning.

Du kan också skapa berättelser med fem fördefinierade mallar som låter dig göra det skapa ett professionellt resultat idealiskt för innehållsskapare i sociala nätverk. Varje mall erbjuder olika effekter med unika övergångar och bakgrundsmusik. Och återigen, målet är att uppnå högsta kvalitetsresultat på kortast möjliga tid.

Relaterade artiklar

Back to top button