Alla nummer för Bluboo Xfire 2: 3 SIM-kort, 4 färger och 8 teman (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Alla nummer för Bluboo Xfire 2: 3 SIM-kort, 4 färger och 8 teman (foto)

Bluboo Xfire 2 det kommer att vara det kinesiska företagets första tri-SIM, men detta är inte det enda numret som betyder något. Smarttelefonen, som kommer att kosta bara $70, kommer också att ha en fingeravtrycksläsare, och om det inte räckte meddelar nu Bluboo att du också kommer att bli bortskämd med valmöjligheter. Färg.

Silver, guld, rosa och svart, illustrerade i galleriet i slutet av artikeln, är i själva verket de färger som finns tillgängliga och det kommer också att finnas 8 olika teman för gränssnittet, för att kunna anpassa det på så sätt som möjligt till ditt smakar.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Redmi 3 attackerar 100 €-intervallet

Lägg till detta även några specifikationer som inte är precis likgiltiga (skärm 5″ HD, CPU MediaTek MT6580 fyrkärnig, 1 GBBagge8 GB av internminne, kameror 8/5 megapixel e batteri 2 150 mAh), och du kommer att ha en ny och seriös utmanare i lågprisklassen, åtminstone bland kinesiska smartphones. Som alltid är dock domen uppskjuten till tidpunkten för vägprovet, men de goda förutsättningarna finns där: låt oss bara hoppas att de inte är löften och så är det klart.

Relaterade artiklar

Back to top button