Alla Galaxy S6 / S6 Edges är inte perfekta – kontrollera din vid köptillfället! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Alla Galaxy S6 / S6 Edges är inte perfekta – kontrollera din vid köptillfället! (video)

Alla smartphones i världen står inför möjliga produktionsproblem, och vanligtvis slutar vi inte för att rapportera varje litet problem som rapporteras till oss, men i fallet med Galaxy S6 och S6 Edge vi kommer att göra ett undantag, eftersom det finns många rapporter, inte bara från Italien, och med tanke på populariteten för de två smartphones, och den inte obetydliga kostnaden, är det bra att vara försiktig.

Vissa Galaxy S6 och S6 Edge verkar ha problem, vanligtvis med visa, mer eller mindre uppenbart. För Galaxy S6 Edge talas det också om repor eller fysisk skada på själva smarttelefonen; saker som du enkelt kan se vid köptillfället, så att du kan ändra det direkt vid problem. Många av den här typen har hittats i USA, som rapporterats på XDA och Reddit, men också i Italien, vilket framgår av några rapporter vi har fått, inklusive den noggranna rekonstruktionen av en siciliansk läsare.

LÄS RECENSIONEN: Samsung Galaxy S6 (foton och video)

Sedan finns det andra typer av problem, mer subtila och svåra att se för tillfället, som det som rapporterats av vännen Diego från Tecnophone, eller av skuggor på displayensynlig särskilt utomhus (det finns en video i slutet av artikeln, även om vi erkänner att det inte är lätt att se talesättet genom fotograferingen).

Kort sagt: rådet är att prova Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge så snart som möjligt och se till att det inte är något fel. Det är givetvis giltiga råd i allmänhet, men tydligen finns det särskilda skäl att omsätta det i praktiken i det här fallet, även om det bara är mot bakgrund av det stora belopp du har betalat ut. Berätta för oss i kommentarerna hur din shoppingupplevelse gick och om du har märkt några särskilda problem.

Relaterade artiklar

Back to top button