Alla egenskaper hos LG Q7 i denna officiella presentationsvideo

Note: We hope you enjoy reading this article: Alla egenskaper hos LG Q7 i denna officiella presentationsvideo

För lite mindre än en månad sedan, inte långt från presentationen av den nya toppmodellen G7, presenterade LG också flaggskeppet för sin mellanklass 2018, den nya Q7-serien. Av de tre modellerna som består av den är det bara den som heter korrekt F7 är avsett för vår marknad och den koreanska tillverkaren ville hjälpa sina italienska kunder att orientera sig i sitt val av köp med en presentationsvideo tillägnad.

Det är upp till Raffaele CinquegranaProduktportföljansvarig av LG Italia – granska alla funktioner i den nya LG Q7, delvis ärvd från föregångaren Q6, men den här gången med flera detaljer inspirerade av den avancerade serien. Bland konfirmationerna bör ett särskilt omnämnande reserveras för 5,5″ FullVision-skärmsom tack vare sina långsträckta proportioner gör att ramar kan reduceras till ett minimum, samtidigt som utmärkt total kompaktitet bibehålls.

Stora nyheter istället för IP68-certifiering mot vatten och damm, ovanligt för en medelstor enhet, men som kommer att glädja framtida köpare, särskilt under sommaren.

De fingeravtrycksläsare digital baksida, som också kan användas för att ta selfies, skärmdumpar och hantera aviseringsgardinen, medanDTS: X 3D Surroundljud utlovar en oöverträffad ljudupplevelse för ett mellanregister.

Slutligen, den bakre kameran från 13 megapixlar med fasigenkännande autofokus och den främre från 8 megapixlar med porträttläge att sudda ut bakgrunden komplettera multimediaavdelningen, medan snabbladdning använder den nya kontakten USB typ C. LG Q7 kommer snart att finnas i färger Aurora svart Och Lavendelviolettmed möjlighet att välja variant Dual simutrustad med trippel spår för samtidig minnesexpansion.

Relaterade artiklar

Back to top button