Alla Apple Arcade Racing-spel för iPhone, iPad och mer. –

Var kan du spela dessa spel

I det här fallet fokuserar vi på iPhone eller iPad, men en av de mest positiva aspekterna av Apple Arcade är att denna plattform är tillgänglig på alla Apple-enheter, det vill säga att du inte bara kommer att kunna spela dessa spel på din iPhone eller iPad, men också på en Mac. iPod Touch och, naturligtvis, Apple TV. Faktum är att upplevelsen kan variera beroende på vilken enhet du väljer att spendera din fritid på.

Den goda nyheten är att du kan njuta av ditt favoritspel nästan var som helst, så länge du har alla de enheter som nämns som utgör Apples ekosystem. Om du vill spendera några minuters nöje medan du väntar på att bussen ska komma eller medan du är på den, är iPhone den perfekta enheten för det, å andra sidan, om du vill njuta av grafiken på den stora skärmen. iPaden väntar på dig, precis som Apple TV i ditt vardagsrum, där du kan spela dessa spel från soffan, helt lugnt och väldigt avslappnat, men kanske om du vill hitta koncentrationen i ditt rum, enheten där du kan hitta denna Mac…

Avlyssningsagent

I det här spelet, som för övrigt är exklusivt för Apple Arcade, måste du bli kungen i loppet för det gemensamma bästa. Den berömda globala kriminella organisationen CLAW har återvänt till sina gamla sätt och för att stoppa dem behöver du hjälp av den bästa agenten. Detta racingspel är baserat på jakten på olika medlemmar i denna kriminella organisation, du kan till och med tävla mot dem i en kapplöpning mot klockan för att rädda världen. I det här fallet kan du se fram emot en bil som sticker ut för sin elegans, såväl som otroliga förbättringar som den också kan förvandla. Med den kan du driva och guida honom att bekämpa uppdrag som äger rum på exotiska platser, men var försiktig, du kommer även att ha hjälp av högteknologiska enheter som hjälper dig bland annat att undvika faror och rädda situationen. bra stil.

Ditt innehåll framhäver ett berättelseläge, ett dagligt nav fullt av utmaningar, prövningar och speciella uppdrag. Slutligen är grafiken i denna Agent Intercept väldigt snygg, vilket gör spelet väldigt engagerande.

Utvecklare: Pikpok

Sonic Race

Den mest kända och snabbaste igelkotten i tv-spelens värld finns också i Apple Arcade, men hur kunde det vara annorlunda. Detta Sonic Racing-spel ger Apple-enheter en ikonisk karaktär för videospelälskare. Du kan använda upp till 15 olika karaktärer från Sonic-universumet och till och med njuta av spännande lopp i flerspelarläge. Du kommer att ha möjlighet att ta emot bonusar, sätta fällor och attackera dina motståndare i full fart.

I Sonic Racing kan du välja mellan olika spellägen, från individuellt läge, spela med vänner eller tävla mot andra spelare från hela världen. Du kan till och med skapa ditt eget lag och spela på 15 olika banor.

Utvecklare: SEGA

Demon Speed

Vill du känna vilken hastighet det är i en bil? Om så är fallet är Speed ​​​​Demons ditt spel. Detta är ett racingspel som utspelar sig på motorvägar som är perfekta för att köra din bil i en rasande hastighet. Det här spelet har fantastiska fel baserade på fysikens lagar och med mycket tung trafik som aldrig hänt tidigare.

I det här tv-spelet har du tillgång till vissa evenemang, många olika fordon att välja mellan som du gillar bäst, oändliga motorvägar och upp till åtta lägen. Speed ​​​​Demons sticker ut för sina flygbilder och hur detta spel för din iPhone eller iPad är baserat på den verkliga fysikens lagar. Du har upp till 25 olika fordon som du kan använda för tyst körning, sicksackkörning eller tusentals i timmen på motorvägen. Njut av åtta olika spellägen och delta i över 200 olika evenemang.

Utvecklare: SEGA

Super omöjlig väg

Super Impossible Road är ett väldigt säreget racingspel då det utspelar sig i framtiden, där man måste spela lite om man vill vinna lopp, och för det måste man även dominera kurvorna på farliga banor som snurrar och slingrar sig. över en otrolig galaktisk bakgrund. Du har möjlighet att besegra dina rivaler i yttre rymden tack vare den superhastighet som tillfälliga turboboosters ger dig.

I det här spelet kan du tävla online med 8 spelare samtidigt, dussintals svåra nivåer och många lägen i karriärläget kommer att vara tillgängliga för dig. Naturligtvis har den också en robust enspelarkampanj och leaderboard-lägen där du kan använda helt anpassningsbara fordon för att förbättra din statistik.

Utvecklare: SEGA

Warpdrift

Vi kommer att skapa ett racingspel med den renaste arkadstilen som denna fantastiska Warp Drive handlar om. I det här Apple Arcade-spelet färdas inte bilar längs vägen eller stigen, för att köra bilen måste du teleportera runt motorvägen, där du kan hitta genvägar och dolda vägar för att besegra dina rivaler. Ta kontroll över din bil med fyra rotorer, utrusta den med en teleporteringsmodul och delta i en serie turneringar med hjälp av enorma kanoner, tävla över vattenfall i en episk strid i motsatt riktning.

Utvecklare: SEGA

Relaterade artiklar

Back to top button