Alla, absolut alla, hårdvaruspecifikationerna för HTC U12 + i dessa bilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Alla, absolut alla, hårdvaruspecifikationerna för HTC U12 + i dessa bilder (foton)

Om mindre än en vecka kommer nästa topp i HTC-serien att presenteras officiellt, men idag får vi veta om några bilder som läckt ut på nätet som kan avslöja komplett tekniskt blad i varje detalj och smarttelefonens design i alla dess funktioner färgervilket sparar oss att vänta på den officiella lanseringen.

Hårdvaruspecifikationerna är samlade i tre ark relaterade till ett till synes konfidentiellt dokument som släppts av HTC själv, komplett med en rekommendation att inte dela det före den 23 maj, dagen som valts för presentationen av HTC U12 +.

I dokumentet, ses i vårt Gallerivi läser alla påstådda tekniska egenskaper hos enheten: bland alla SoC sticker ut Snapdragon 845en skärm från 6″ Quad HD+ (1 440 x 2 880 pixlar) 18:9, dubbla bakre kameror med en sensor Ultra Pixel 4 från 12 MP (1,4 μm pixelstorlek och f / 1,75) och en sekund telefoto från 16 MP (1,0 μm pixelstorlek och f / 2,6) med OIS Och optisk zoom upp till 2x, dubbla främre kameror från 8 MP (1,12 μm pixelstorlek ef / 2,0), 6 GB av RAM e 64 / 128 GB internminne utbyggbart upp till 2 TB med microSD.

Även ur synvinkeln av funktionerna bör nästa HTC inte kompromissa: videoinspelning 4K @ 60 fps, 3D-ljud även tack vare de 4 implementerade mikrofonerna, AR-klistermärken, slow motion till 1080p @ 240fpslås upp via AnsiktsigenkänningGoogle Assistant ständigt tillgänglig och den nya Edge Sense 2 att anpassa gest på de speciella “klämbara” kanterna.

Det skulle också finnas stöd för snabbladdning Quick Charge 3.0 för det inbyggda batteriet från 3 500 mAh, NFC, Bluetooth 5.0 och USB Type-C 3.1. där andra bilden i galleriet föreslår det också de troliga officiella färgerna, som bör motsvara de Violett, Röd ros Och Svart som vi meddelade för några dagar sedan.

Från de dokument som visas är naturligtvis det enda som inte läckt ut pris. När det gäller denna aspekt och på bekräftelsen av de många detaljer som avslöjas idag, ger vi dig ett möte vid den officiella presentationen.

Relaterade artiklar

Back to top button