Alcatel Shine Lite officiell: ny lågkostnad under 200 € som vi dock vet väldigt lite av (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Alcatel Shine Lite officiell: ny lågkostnad under 200 € som vi dock vet väldigt lite av (foto)

Alcatel Shine Lite – Alcatel utnyttjar också IFA i Berlin för att avslöja en ny smartphone och andra produkter som vi kommer att prata om inom kort på SmartWorld. Problemet är att vi inte har så många detaljer om den presenterade enheten att avslöja för dig.

Smarttelefonen i fråga heter Alcatel Shine Lite ei data av dess datablad avslöjade är riktigt magert. Att se är att tro, här listas nedan de tekniska egenskaperna som för närvarande är kända av Alcatel.

  • Skärm: 5″ HD (720 x 1 280 pixlar) IPS
  • Kamera bak-: 13 megapixlar med dual-tone LED-blixt
  • Kamera främre: 5 megapixel med LED-blixt
  • Övrig: fingeravtryckssensor, metallkropp, fram- och bakglas
  • Färger: svart, guld, vit

Därför är väsentlig information okänd som RAM, internminne, processor och batteri. Vi vet att det kommer att finnas några applikationer som Split Catcher och Face Show dedikerade till selfies och redigering av foton, som kommer att vara exakt med premiummaterial (metallkropp och glas) och som är utrustad med en fingeravtrycksläsare på baksidan av enheten.

Bara fingeravtrycksläsare låter dig programmera dina fingeravtryck för att öppna olika applikationer: du kan till exempel använda indexet för att öppna e-postmeddelanden eller tummen för att öppna fotogalleriet.

Alcatel Shine Lite borde i teorin vara tillgänglig redan denna månad i färgerna Pure White och Satin Gold, till en pris under 200 €. Prime Black colorway kommer också att finnas tillgänglig senare i år. Vi hoppas kunna uppdatera dig så snart som möjligt med mer och framför allt mer gedigen information om det.

Relaterade artiklar

Back to top button