Alcatel presenterar OneTouch Flash och gör versen till Galaxy Note (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Alcatel presenterar OneTouch Flash och gör versen till Galaxy Note (foton och videor)

Alcatel tillkännagav nyligen en ny mellanklassenhet, den OneTouch Flash: Utrustad med en 5,5 tum IPS-skärm med 720×1280 upplösning, MediaTek 1,4Ghz åttakärnig processor, 1GB RAM och 8GB utbyggbart internminne. Kamerorna är 13MP och 5MP och enheten är utrustad med Hotknot, ett proprietärt alternativ från Mediatek till NFC.

Men det som säkerligen kommer att göra det mesta av denna phablet är presentationsvideo: i den animerade sekvensen kolliderar vår Flash med en ondska Note 3 (som borde representera Neo-versionen av Samsung-serien, eftersom den har 3100mAh batteri): uppenbarligen kommer vår hjälte gjord i Alcatel att besegra den tack vare dess överlägsna specifikationer.

OneTouch Flash kommer att finnas tillgänglig i Thailand från och med den 8 september till ett pris som ännu inte har meddelats, men under tiden kan du beundra presentationsvideon och ett fotogalleri nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button