Alcatel OneTouch Idol 4 och 4S avslöjades av misstag, och också mycket intressanta

Note: We hope you enjoy reading this article: Alcatel OneTouch Idol 4 och 4S avslöjades av misstag, och också mycket intressanta

Alcatel har avslöjat ett par av sina kommande smartphones av misstag, publicerar så gott som fullständig information på sina supportsidor för Idol 4 och Idol 4S (senare borttagen), om än utan att beslöja priset på de två modellerna, som troligen kommer att presenteras kl. Mobile World Congress.

Alcatel OneTouch Idol 4 är en 5,2” IPS full HD med processor octa-core, 2/3 GB av Bagge16 GB av internminne expanderbar, kamera 13 megapixel bakre och 8 megapixel främre kamera komplett med LED-blixt. Det hela drivs av en batteri 2 160 mAh och med Android 6.0 Marshmallow förinstallerad.

LÄS ÄVEN: Alcatel CareTime: smartklocka för alla

Alcatel OneTouch Idol 4S istället stiger den upp till 5,5 QHD AMOLED, med processor kraftfullare octa-core, 3 GB Bagge32 GB av internminne utbyggbar och 16 megapixel bakre kamera, medan den främre alltid är 8 megapixel med dedikerad blixt. Synd att vi inte har information om batteriet i det här fallet, men å andra sidan har vi alltid Marshmallow ombord.

Kort sagt två väldigt intressanta smartphones, speciellt om man tänker på Alcatels vanliga uppmärksamhet på plånboken. Vi återkommer därför för att prata om det när de nya Idolerna blir officiella.

Relaterade artiklar

Back to top button