Alcatel 5V officiella: mellanklass med allt du behöver och till och med något mer (uppdaterat: pris i Italien)

Note: We hope you enjoy reading this article: Alcatel 5V officiella: mellanklass med allt du behöver och till och med något mer (uppdaterat: pris i Italien)

Den nya smarttelefonen med FullView 19: 9 notch-skärm, professionell kamera och förstklassig design till ett verkligt överkomligt pris

Milano, 17 juli 2018 – TCL Communication utökar sin förnyade produktportfölj med funktioner och funktionalitet på hög nivå och ett ekonomiskt pris med den nya flaggskeppets smartphone Alcatel 5V.

Alcatel 5V har en 19:9 kant-till-kant FullView-skärm, förstklassig design och professionell kamera för bilder av mycket hög kvalitet.

Google Lens är integrerat i kameran och gör att du kan hämta liveinformation från bilder och videor och interagera mer med tekniken.

“Alcatel 5V ger en användarupplevelse full av extraordinära funktioner” han påstår Christian Gatti, Global President för Alcatel Business Division och Vice President för TLC Communication. “Denna nya produkt ansluter till Alcatel 5-serien och syftar till att till fullo visa vårt engagemang för att skapa smartphones som lämnar spår, med funktionalitet och funktioner som tidigare bara var tillgängliga på avancerade enheter.”

Förbättrad tittarupplevelse med FullView-skärm

Den exceptionella visuella upplevelsen av Alcatel 5V är möjlig tack vare FullView 19: 9 notch-skärmsom utnyttjar den prisbelönta tekniken hos TCL TV-apparater.

Tack vare den stora 6,2 “skärmen som fortfarande behåller utseendet på en 5,5” har Alcatel 5V en ultrakompakt ramfri design som möjliggör en bredare skärm i en tunnare enhet, med ett skärm-till-kroppsförhållande på 88 % .

Detta gör Alcatel 5V lättare att hålla än andra liknande enheter som har samma skärmstorlek, vilket säkerställer en bekvämare användarupplevelse när du surfar online och på sociala medier, tittar på videoinnehåll och andra multitasking-aktiviteter. med flerskärmsfunktionalitet.

Ramlös och elegant design

Alcatel 5V har en elegant och raffinerad stil och är utrustad med en extraordinär premiumdesign: kant-till-kant-skärm utan ram, med Dragontrail™ 2.5D-glas och böjd unibody. OPVM-beläggningen (Optical Vacuum Plating) ger Alcatel 5V en ljus färg.

Professionell kamera

För att leverera den bästa fotografiska upplevelsen är Alcatel 5V utrustad med en dubbel bakre kamera (12MP, interpolerad till 16MP, plus 2MP) med avancerat skärpedjup som tillåter användare att ta otroliga bilder.

Bokeh-funktionen ger bilder en sofistikerad effekt genom att göra bakgrunden suddig för att framhäva motivet i förgrunden, samt fokusera om bilderna efter att de tagits.

Fotona kommer att vara rika på färger och definieras även i svagt ljus, tack vare 1,25 mikrometers pixlar och nattläget. Alcatel 5V har även en 8MP frontkamera (interpolerad till 13MP) perfekt för selfies.

Alcatel 5V använder också artificiell intelligens (AI) för professionella bilder. Med hjälp av AI-algoritmer upptäcker smarttelefonen 11 olika scener och motiv, och kalibrerar automatiskt kamerainställningarna (kontrast, mättnad, ljusstyrka, skärpa och upplösning).

Google Lens

Google Lens är integrerat i Alcatel 5V:s kameragränssnitt, vilket gör det enkelt att komma åt från både kameran och Google Assistant. Med Google Lens kan användare enkelt söka efter vad de ser genom linsen, utföra många uppgifter snabbare och interagera med världen omkring dem. Hitta produkter online, kopiera och klistra in text, upptäck platser, lägg till händelser i din kalender, sök efter filmer, identifiera särskilda växter och djur och mycket mer.

Biometrisk säkerhet

Alcatel 5V inkluderar även Face Key, en biometrisk säkerhetsteknik som använder ansiktsigenkänning för att låsa upp smarttelefonen.

Dess 106 ansiktspunkter med hög precision och 30-graders detekteringsområde erbjuder säkerhet och snabb åtkomst med en upplåsningstid på 0,5 sekunder. Face Key eliminerar risken för obehörig åtkomst genom fotografier eller 3D-renderingsteknik.

Alcatel 5V erbjuder ytterligare säkerhet: fingeravtryckssensorn. Med ett enkelt fingertryck kan du låsa upp din enhet, skydda känslig information, starta utvalda appar och ta selfies.

Alcatel 5V är tillgänglig från augusti till ett pris av 249,00 €.

[/quote_spoiler]

Relaterade artiklar

Back to top button