Alcatel 5 sett på nära håll: alla specifikationer och nya högupplösta bilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Alcatel 5 sett på nära håll: alla specifikationer och nya högupplösta bilder (foton)

Alcatel 5 har redan gjort sitt framträdande på CES 2018, men den verkliga debuten kommer att vara MWC 2018, där både denna modell och företagets andra smartphones kommer att presenteras officiellt. Under tiden, för att inte lämna fansen med torr mun, tänker jag på det rykte för att ge mer information, inklusive ny bilder som avslöjar andra detaljer om den här nya enheten.

Det rika galleriet i slutet av artikeln belyser förfiningen av den innovativa designen hos Alcatel 5, som gör tittaren behagligt imponerad tack vare 18:9 kantlös display på tre sidor: frontpanelen från 5,7 tum HD+-upplösning (720 x 1 440 pixlar) har en enda ram på ovansidan, där sensorerna, blixten och två främre kameroren 13MP med f/2.0 bländare och den andra 5MP med synfält vid vinkel 120°, perfekt för gruppselfies.

Mer traditionell baksida, gjord med fin textur metalleffektdär vi hittar en enda kamera ifrån 12 MP med f / 2.0 bländare, LED-blixten och läsare fingeravtryck.

Under kroppen hittar vi en processor MediaTek MT6750 – Octa-core Cortex A53 upp till 1,5 GHz – ackompanjerat av 3 GB av RAM e 32 GB internt minne utbyggbart via microSD, medan batteriet är från 3 000 mAh. För anslutning nämner vi USB-C-ingången, Bluetooth 4.2-stöd och kompatibilitet med LTE Cat.4. Allt detta kommer packat i 8,45 mm tjocklek och 144 gram.

Goda nyheter för användare som är mer uppmärksamma på uppdateringar: sedan lanseringen av versionen programvara installerat ombord ska vara Android 8.0 Oreo, så man kan säga att vi nästan är i takt med tiden.

Nya Alcatel 5 förväntas lanseras i Europa i roséguld och svarta färger till ett pris av ca 229,99 €, men det finns fortfarande inga officiella bekräftelser i detta avseende. För dem kommer vi att få vänta på ovan nämnda presentation, så mötet är satt om en knapp månad på MWC 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button