Alcatel 1X anländer officiellt till Italien: Android Go, viktiga specifikationer och ett pris på 109,90 € (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Alcatel 1X anländer officiellt till Italien: Android Go, viktiga specifikationer och ett pris på 109,90 € (foto)

Presenterades på MWC i februari – där vi visade det för dig i förhandsvisning – Alcatel 1X är äntligen redo att landa i vårt land. Det är en extremt ekonomisk enhet, utrustad med Android 8.1 Oreo i den lättade versionen och optimerad för hårdvara med knappa resurser, som svarar på namnet Android Go.

Så håll dig borta om du letar efter de senaste specifikationerna, för här pratar vi om en display från 5,34 “på 18:9 och upplösning 480 x 960 pixlarSoC MediaTek MT6739 fyrkärnig, 1 GB RAM, 16 GB internminne (utbyggbar upp till 128 GB via microSD), bakre kamera från 8 megapixlar (interpolerad vid 13), främre från 5 megapixlar (interpolerat till 8), batteri från 2 460 mAhWi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC och enkel 4G SIM – det finns en dubbel SIM-version, men det är inte klart i nuläget om det också kommer till oss.

Det är därför en användarvänlig enhet nybörjare med väldigt få behov eller krav, som har för avsikt att närma sig smarttelefonernas värld utan att spendera stora summor.

Priset är faktiskt den verkliga starka sidan Alcatel 1Xsom är tillgänglig i Italien till en lista kostnad av 109,90 € i färgerna Mörkblå mocka, Mocka mörkgrå Och Satin Mjukt Guld.

Relaterade artiklar

Back to top button