Alcatel 1 officiella: den billigaste Android Go-smarttelefonen i Italien (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Alcatel 1 officiella: den billigaste Android Go-smarttelefonen i Italien (foto)

Alcatel tillkännagav officiellt lanseringen på den italienska marknaden av en ny smartphone, Alcatel 1som kännetecknas av integrationen av Android Go, den “reducerade” versionen av Android Oreo och mycket lågt pris. Faktum är att vi redan skymtade den här enheten vid den senaste CES i Las Vegas och idag kan vi ge dig hela databladet.

Som vi kan gissa från databladet är enheten placerad i intervallet nybörjarnivå. Större uppmärksamhet ägnades åt den fotografiska sektorn, där vi hittar integrationen av några verktyg förbildredigering, främst inriktad på användning på sociala nätverk. Medan hårdvaran är långt ifrån att definiera top-of-the-line, app-sviten Android Go kommer i hög grad att bidra till fluiditet användarupplevelse.

Alcatel 1 är redan tillgänglig i Italieni de tre färgerna som beskrivs ovan (visas i exemplen i galleriet), till priset av 79,90 €via företagets officiella webbplats.

Relaterade artiklar

Back to top button