Alcaltel One Touch 990 med Android 2.2 officiellt presenterad

Note: We hope you enjoy reading this article: Alcaltel One Touch 990 med Android 2.2 officiellt presenterad

Alcatels nya full touch-smartphone med Android 2.2 Froyo presenterades officiellt idag under en presentation vid MWC 2011.

Den heter Alcatel One Touch 990 och nedan hittar du det relativa pressmeddelandet:

Utforska och anslut! En genväg för att snabbt välja vänner, en widget för nätverket, en enda knapp för din gemenskap. Engagera dig i Androids fantastiska värld med din nya mobiltelefon. Våra telefoner säljs med förinstallerade applikationer som du kan använda direkt och du kan sedan ladda ner andra. Att hitta nya vänner, att ha kul, att ha nya verktyg som kan förbättra ditt liv, för vad du vill – hitta en applikation.

Att hitta appar är enkelt och intuitivt med ONE TOUCH 990! ONE TOUCH 990 är utrustad med en stor 3,5 tum kapacitiv skärm och är en enhet baserad på den nya ANDROID 2.2 som ger dig flexibiliteten hos mobilt Internet med mer än 20 förinstallerade applikationer. Styrkan hos ONE TOUCH 990 ligger också i dess funktioner, såsom kompatibilitet med 3G + HSDPA, 5Mpxl-kameran med blixt och autofokus och en micro SD-plats upp till 32GB.

Den kommer att finnas tillgänglig från maj 2011.

Andra intressanta produkter i denna familj som ONE TOUCH 910, ONE TOUCH 908, ONE TOUCH 890 och ONE TOUCH 891 kommer att lanseras under de kommande månaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button