“AirPods 3” och “Apple Pencil 3” är nästan redo att släppas, säger läckaren –

En läcka på kinesiska sociala medier tyder på att “AirPods 3” och “Apple Pencil 3” båda är redo att släppas, eller kommer att bli det snart.

Läckan kommer från en ny källa som heter “Farbror Pan Pan” på den kinesiska sociala mediawebbplatsen Weibo. Även om läckaren inte har någon historia, liknar den delade bilden andra bilder av den så kallade “AirPods 3”.

Rykten tyder på att “AirPods 3” kan ha utbytbara tips, men den senaste bilden lämnar lite utrymme i fodralet för en sådan bilaga. Apple har hittills valt en helhetslösning med standard AirPods-sortimentet och kommer förmodligen inte att ändra det. De nya AirPods kan dock ha en kortare stam och ny SoC.

Vid sidan av den läckta bilden säger hans inlägg att Apple “förbereder sig på att släppa den tredje generationen av Apple Pencil.” Apple förväntas släppa nästa iPad Pro under evenemanget. En ny Apple Pencil är vettig för evenemanget, men förutom den ena bilden har det inte förekommit några anmärkningsvärda läckor relaterade till en uppdaterad enhet.

Apple verkar ha många enheter redo för “Spring Loaded”-evenemanget och kan avslöja hur många som helst. De efterlängtade AirTags väntas tillsammans med iPad-uppdateringar och möjligen en ny 24-tums iMac.

Relaterade artiklar

Back to top button