Age of Empires IV: First Gameplay Images –

Microsoft meddelade att de kommer att fira Fan Preview den 10 april, en halvtimmes streaming från vilken de kommer att kommentera många av detaljerna som fansen har väntat på sedan det första tillkännagivandet av spelet presenterades på XO19. I den här sändningen kommer de att kommentera saker som civilisationer, kampanjläge och till och med show Gameplay i aktion, så mer än ett fan borde vara nervösa.

För närvarande var de ovilliga att dela något annat och uppmanade samhället att följa liveströmningarna som de kommer att strömma på sina Twitch, Facebook Live, YouTube och Bilibili-profiler för att få alla nyheter live. Evenemanget börjar den 10 april kl. 06.00 i Spanien och kommer att pågå i ungefär en halvtimme.

Första bilderna av spelet

Lyckligtvis åtföljdes detta tillkännagivande av en kort video som du kan använda för att se några sekunder av några av bilderna från spelet. På dessa bilder ser vi hur Age of Empires IV kommer att fortsätta att behålla sin estetik hela tiden, med uppdaterad grafik och många nya funktioner som kan påverka spelets fysiska plan.

Till exempel kan vi se hur nivåerna har terränghöjder som kommer att tjäna till att ta positioner framåt framför fienden. Klippformationerna och de stora territorierna fram till fästningarna som skyddar städer och slott är slående. Vi kan också se några ganska häpnadsväckande ljuseffekter, som skuggorna från var och en av soldaterna som är utplacerade på marken, såväl som den ganska naturliga fördelningen av element som ska byggas, med kamerarörelser som får staden att känna att den kommer till liv . användare Ja, ensam.

Kommer det att finnas på Xbox?

Många användare frågar ständigt om detta Xbox Studios-spel kommer att nå Microsoft-konsolen. Det finns inga nyheter om detta för tillfället, och även om Xbox kan erbjuda tangentbords- och muskompatibilitet, verkar det för närvarande som att Age of Empires IV kommer att upprepa strategin som Microsoft Flight Simulator redan har gjort, så det är nästan helt troligtvis är PC-användare de enda som kan dyka in i denna underbara värld av realtidsstrategier.

Låt oss se vad som händer senare, eller vice versa, den 10 april nästa år kommer en överraskning att förberedas för oss.

Relaterade artiklar

Back to top button