Adjö Pixel 4: stoppa periodiska uppdateringar

Note: We hope you enjoy reading this article: Adjö Pixel 4: stoppa periodiska uppdateringar

Som varje år tar vi farväl av mjukvarustöd för Googles smartphones. I år är det Pixel 4s tur, som precis äntligen har sagt adjö till mjukvaruuppdateringar tidskrifter.

Precis som Pixel 3 förra året har Pixel 4-serien kommit till slutet av mjukvarustödet utlovat av Google. Detta innebär att de kommer inte längre att distribueras regelbundna officiella uppdateringar från Google för Pixel 4 och Pixel 4 XL.

Uppdateringen med Säkerhetskorrigering från oktober 2022 det var därför den sista periodiska uppdateringen som officiellt släpptes för dessa två modeller. Android 13 visar det sig istället den sista stor uppdatering.

Allt finns online med vad Google lovade när det gäller programvaruuppdateringar. Redan från början gjorde BigG det klart att det skulle finnas för Pixel 4-serien 3 år av Android-uppdateringar och 3 år periodiska säkerhetsuppdateringar, som alltid distribueras månadsvis.

Detta gäller även Pixel 4a, Pixel 5 och Pixel 5a.

För Pixel 6 och Pixel 7 har Google däremot lovat åtminstone 5 år periodiska säkerhetsuppdateringar, återstående a 3 år angående Android-programuppdateringar.

Det som just har sagts det betyder inte att det inte kommer fler uppdateringar för Pixel 4. Faktum är att det kan finnas några extraordinära uppdateringar i händelse av att särskilt kritiska säkerhetsbrister uppstår.

Relaterade artiklar

Back to top button