Adjö bump! OPPO visar oss smartphonen med en infällbar kamera

OPPO är bekräftad i toppen av globala smartphonetillverkare, även vad gäller innovativitet, och avslöjar en förhandstitt på vad den kommer att visa vid nästa evenemang INNO VÄRLD.

Det du ser på bilderna i galleriet är den nya gränsen för smarttelefondesign som OPPO har utvecklat. Det är en enhet med infällbar bakre kamera, genom en mekanism motoriserad som tillåter öppning och stängning av huvudsensorn. Det här tillåter olika positiva aspekter: kameran kan ha mer konsekventa dimensioner utan att kompromissa med enhetens användbarhet, och det kan kameran själv vara mer skyddad från eventuella fall.

OPPO bifogade också en demonstrationsvideo hur den infällbara mekanismen fungerar stängs automatiskt i händelse av oavsiktligt fall av smartphone, precis som mått på säkerhet och säkerhet mot kameran.

I demonstrationerna av OPPO ser vi också hur den infällbara kameran kommer att kunna stå emot vatten. Det återstår att se vad teknisk potential av OPPO:s kamera och om företaget kommer att kunna lämna tillbaka överklagande till enheter med motoriserade kameror. Vi kommer att veta mer efter evenemanget som kommer att hållas på INNO DAY den 14 december.

Relaterade artiklar

Back to top button