Activision bekräftar att Call of Duty Warzone kommer att finnas på mobila enheter

Det är ingen tvekan om att Call of Duty Warzone är ett av de mest populära Battle Royale-spelen för tillfället. Och den är för närvarande endast tillgänglig för PC, PlayStation 4 och 5, samt Xbox-serierna S och X.

Däremot har företaget Activision nyligen köpt av Microsoft rapporterat viktiga nyheter angående denna franchise. visar sig Call of Duty Warzone kommer äntligen att göra sin debut på mobila enheter och kommer först till Android.

Detta är verkligen goda nyheter, och med detta suget hos mobilspelare lugnar ner sig lite. Låt oss inte glömma att Call of Duty Mobile för närvarande är tillgänglig, men användare har väntat på den här nya delen länge.

Enligt samma företag, ett komplett team av ingenjörer, marknadsföring och produktion kommer att finnas tillgängligt, så att lanseringen blir fantastisk. I sin tur kommer den här titeln att konkurrera direkt med andra som PUBG Mobile, Fortnite och andra i Battle Royale-stilen.

Med avseende på Apples mobila system och enheter, företaget har indikerat att det också kommer att vara tillgängligt på dessa enheter som iPhone eller iPad.

Vad tycker du om ankomsten av Warzone till mobila team?

Källa: Activision

Relaterade artiklar

Back to top button