Acer X1526AH projektor är den mest prisvärda lösningen för arbete och lek

Acer X1526AH projektor, som erbjuds användarna att njuta av underhållningen på den stora skärmen, kommer i förgrunden med sin Full HD-skärmupplösning för både spel och affärsbruk. X1526AH erbjuder 4 000 lumens ljusstyrka och har Acers unika ColorBoost3D, ColorSafe II och LumiSense, och avslöjar realistiska färger. Projektor med extremt låg latens; Den ger oöverträffade resultat med den känsla av realism den erbjuder i action, racing eller sportspel. Innovativ Image Shift-teknik minimerar å andra sidan alla svårigheter som uppstår under installationen. EcoPro-läget, som är på för en oavbruten upplevelse, förlänger lampans livslängd med upp till 20 000 timmar, vilket gör att användarna kan spara pengar.

Acer X1526AH Projektor: Funktioner, pris och releasedatum

1080p Full HD-skärmen på Acer X1526AH kan presentera detaljerade och extremt skarpa bilder med sin bildkvalitet, oavsett om det är i spel eller i presentationer under affärsmöten. Garanterar ljusa och tydliga bilder, enheten med 4 000 lumen är designad för att ge bästa resultat även inomhus och i dagsljus. X1526AH erbjuder Acer ColorBoost3D-teknik för att producera levande färger och kan erbjuda maximal kapacitet med sitt breda färgområde utan att offra ljusstyrkan.

Projektionen, som kommer med ett 10 000:1 DynamicBlack™-kontrastförhållande, analyserar innehållet scen för scen, medan LumiSense-funktionen lovar de bästa resultaten i alla mörka scener utan att förlora detaljer. Acer ColorSafe II-teknik förlänger på sätt och vis enhetens livslängd, förhindrar gul missfärgning och fortsätter att producera konsekventa och trogna naturliga färger även efter tusentals timmars användning.

Inte bara för affärsbruk; Den erbjuder också perfekta funktioner för spel.

BlueShield, tekniken som produceras av Acer mot att användarnas ögon exponeras för blått ljus, är bland de anmärkningsvärda egenskaperna hos X1526AH. Denna teknik, som skyddar ögonen genom att filtrera det skadliga blåa ljuset upp till 30 procent, fungerar genom att analysera innehållet efter varje scen.

Acer X1526AH Projektor: Funktioner, pris och releasedatum

X1526AH, som är en av de enheter som användarna föredrar i spel tack vare dess funktion med låg latens, eliminerar behovet av extra högtalare för kraftfullt ljud och välkomnar konsumenter med sina 3W interna högtalare. Multimediainnehåll blir levande tack vare ljuden som ger djup till spelen och högtalarna som ökar dosen underhållning. I projektorn med Acer Display Widget är användarna inte beroende av kontrolltangenterna på enheten, de kan enkelt styra projektionsduken genom att använda denna wigdet från sina datorskärmar med musen. Med denna widget som lovar flexibilitet och användarvänlighet är det möjligt att komma åt profilinställningar, lägen och till och med kontroll av flera projektorer.

Enkel installation, enkla kontroller

Tack vare den enkla installationen av Acer X1526AH kan användare justera skärmen enligt den projicerade platsen utan att behöva byta plats där de dockar enheten. Med kombinationen av digital zoom och Image Shift-teknik är det extremt enkelt att justera bilden så att den reflekterar rätt område. Det är till och med möjligt att fånga en oförvrängd bild oavsett var enheten är monterad, och att vända bilden direkt när enheten används upp och ner tack vare dess sensorer som automatiskt känner av dess position.

X1526AH stöder användning i offentliga utrymmen eftersom den kan arbeta 24/7 nonstop. Acer EcoProjection-teknik gör att enheten kan arbeta med låg strömförbrukning, samtidigt som den ger energibesparingar på upp till 60 procent. När inget innehåll upptäcks kan enheten automatiskt växla till Eco-läge eller stänga av den helt. Med EcoPro-läget är det möjligt att minska lampans livslängd upp till 20 000 timmar och på så sätt spara pengar.

Pris och tillgänglighet

Acer X1526AH säljs för 7 955 TL.

Relaterade artiklar

Back to top button