Acer visar 10,1 “surfplattan i officiella bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: Acer visar 10,1 “surfplattan i officiella bilder

Acer gör också sin 10-tums surfplatta officiell med renderingar från Acer-presentationen som fortfarande pågår.

För den som inte är informerad om produkten är det en 10,1″ surfplatta som kommer att se ljuset från april 2011. Skärmupplösningen blir 1280×800 och kommer även att vara utrustad med en HDMI-utgång.

För närvarande har vi inget officiellt namn för denna produkt ännu.

Tabletter enligt Acer

New York, 23 novemberrd 2010 Acer går in på surfplattorna med ett mycket tydligt mål i åtanke: komplettera sitt produktsortiment för att stödja sitt mål att förenkla innehåll konsumtion – en strategi som började med utvecklingen av Acers multimediadelningssystem, Clear.fi.

Acers strategi bygger på konceptet att dela multimedia innehåll och njuta av det på alla enheter, och surfplattor är idealiska enheter för detta ändamål.

Med nära 19 miljoner sålda surfplattor världen över under 2010, 54,8 miljoner enheter som förväntas säljas 2011 och 208 miljoner enheter som prognostiserats för 2014, verkar marknaden bekräfta denna idé.

Rörlighet, som har alltid varit en del av Acers DNA, hittar en ny uttrycksform i utbudet av surfplattor som erbjuds, som har olika skärmstorlekar och modeller utformade för att passa olika typer av användningsscenarier.

Vikt och skärmstorlek har en enorm inverkan på användarupplevelsen. Medan enheter med större skärmar används för att dela och njuta av innehåll, används mindre enheter ofta för att skapa innehåll – ta foton, spela in videor eller skicka meddelanden.

En 10,1 ”Android surfplatta för en superb upplevelse för mobil och hemunderhållning

Elegant, smart och full av innovativa funktioner, 10,1″ full kapacitiv pekskärmsplatta med Wi-Fi och 3G-anslutning garanterar en optimal skärmupplevelse från alla vinklar. Aluminiumhölje ger en cool look och känsla, medan dess högblanka finish dekorerad med graverade mönster skapar en subtil sofistikering. Och trots att den bara är 13,3 mm tjock är den tillräckligt kraftfull för att garantera nöje och produktivitet oavsett om du behöver det.

Den här surfplattan är designad för HD-underhållning och har en högupplöst skärm med hög färgkontrast, så att du kan spela upp eller dela HD-video med dina vänner var du än är. Komplett med en inbyggd HDMI-port och 1080p-kapacitet, kan du också använda den för att njuta av multimediainnehåll i Full HD på din storbilds-TV.

Men det bästa av allt är att du på den här surfplattan kommer att kunna köra och spela förstklassiga HD-arkadspel och komplexa 3D-spel online, tack vare 10-punkts multitouch- och gyrometerkontrollen, som garanterar en underhållningsupplevelse i paritet med det bästa spelet konsoler.

Relaterade artiklar

Back to top button