Acer tillkännager ny Swift 3 laptop med OLED-skärm och 12:e generationens Intel Core H-serie processor

Acer Swift 3 OLED kombinerar en elegant och estetisk skärmdesign med kraftfulla prestandafunktioner, och erbjuder en idealisk datorupplevelse för proffs på språng, medan Spin 5 och Spin 3 är designade för användare som behöver en bärbar bärbar dator med multifunktionalitet.

Acer Swift 3 OLED, Spin 5 och Spin 3: Specifikationer, pris och releasedatum

Acer presenterade idag sin nya bärbara Windows 11-dator från den populära Swift and Spin-serien, alla drivna av 12:e generationens Intel® Core-processorer.
Den nya Acer Swift 3 OLED-laptopen, certifierad av Intel® Evo, drivs av den senaste 12:e generationens Intel Core H-seriens processorer. Med en 14-tums 16:10 WQXGA-pekskärm och Intel Evo-certifierad är Acer Spin 5 en kraftfull och snygg enhet för kreativa projekt. En bärbar dator designad för användare som behöver det. Med sin tunna och konvertibla design gör Spin 3 2-i-1 bärbar dator med 14-tumsskärm livet enklare för proffs som ritar eller skriver på språng, tack vare Acer Active Stylus-pennan.

Acer Swift 3 OLED

Den nya Acer Swift 3 OLED-laptopen (SF314-71) drivs av den senaste 12:e generationens Intel Core H-series-processorer och är inriktad på proffs med funktioner som Intel Iris® Xe-grafik, PCIe Gen4 SSD:er och upp till 16 GB LPDDR5-minne. erbjuder frilansare och studenter en kraftfull prestation för kreativitetsdrivet arbete och lek. Enheten har också certifierats av Intel Evo för att uppfylla viktiga erfarenhetsmål om omedelbar väckning och 10 timmars faktisk batteritid. Den erbjuder mer än 4 timmars batteritid med en laddning på 30 minuter.

Acer Swift 3 OLED, Spin 5 och Spin 3: Specifikationer, pris och releasedatum

Swift 3 OLED är slående med sitt lätta, moderna och tunna chassi och kommer med en 14-tums 16:10 WQXGA+ (2,8k) OLED-skärm med VESA DisplayHDR True Black 500-certifierad 92 procent skärm-till-kropp-förhållande. Skärmen ger mycket verklighetstrogna bilder som stöder 100 procent av DCI-P3-färgomfånget. Den bärbara datorn väcker uppmärksamhet med sitt 17,9 mm tunna hölje av aluminium och väger endast 1,4 kg. Dessutom är OceanGlass-pekplattan gjord av havsrelaterat plastavfall, som ger användarna en snygg glasliknande touch när de rullar, bland de utmärkande egenskaperna hos Swift 3 OLED.

Swift 3 OLED:s FHD MIPI-webbkamera, som ger användarna en höghastighetsanslutningsupplevelse med sin nästa generations anslutningsfunktion Wi-Fi 6E, använder Acers Temporal Noise Reduction (TNR)-teknik för att få högkvalitativa videor även i svagt ljus. Acer PurifiedVoice-teknik med brusreducering gör röster starkare och tydligare. Enhetens bakgrundsbelysta tangentbord har en luftintagsdesign som tar bort 8-10 procent mer värme än ett vanligt tangentbord.

Acer Spin 5

Acer Spin 5 (SP514-51N), en konvertibel bärbar dator, är utrustad med en TÜV Rheinland-certifierad 14-tums 16:10 WQXGA (2560 x 1600) pekskärm för svagt blått ljus, samt en lätt vikt (1,3 kg), ultratunt chassi (16,9 mm) kommer till användaren med sina imponerande egenskaper som 88 procent skärm-till-kropp-förhållande. Spin 5:s innovativa 360-graders gångjärnsdesign tillåter mjuka övergångar mellan en mängd olika användningslägen som laptop, stativ, tält eller surfplatta, vilket gör den redo för alla uppgifter. Spin 5 designades för dem som behöver en kraftfull men ändå snygg och konvertibel enhet för kreativa projekt.

Acer Spin 5, en Intel Evo-certifierad bärbar dator, ger seriös hastighet till videoredigeringsprocesser med upp till 12:e generationens Intel Core i7-processorer och Intel Iris Xe-grafikkortsfunktioner. Med upp till 16 GB LPDDR5-minne och 1 TB PCIe Gen 4 SSD-lagring kommer enheten med Killer Wi-Fi 6E AX1675i för snabbare anslutning. Enhetens Thunderbolt™ 4 och två Type-C USB-portar ger snabb dataöverföring och strömförsörjning.

Acer Swift 3 OLED, Spin 5 och Spin 3: Specifikationer, pris och releasedatum

TwinAir-kylsystemet i Spin 5, designat med Acers Vortex Flow-arkitektur, ökar enhetens prestanda med upp till 75 procent. Dubbla D6 kopparvärmerör hjälper till att upprätthålla den optimala temperaturen för optimal prestanda. Enheten kommer med Acer Active Stylus-penna med Wacom AES 2.0-teknik och snabbladdning. Med 4 096 trycknivåer imiterar pennan känslan av äkta bläck och papper, vilket gör skrivning, ritning och alla andra interaktioner exakta och realistiska. Spin 5 kommer också med AI-driven brusreducering och Acer PurifedVoice med DTS-ljud för att ge högkvalitativt ljud för videosamtal.

Acer Spin 3

Den konvertibla 14-tums FHD-pekskärmen Spin 3 (SP314-55/N) 2-i-1 bärbar dator är känd för sin slimmade design och levereras med en anslutbar Acer Active Stylus-penna för att rita och skriva när du är på språng. Drivs av 12:e generationens Intel Core-processorer med Intel Iris Xe-grafik och PCIe SSD:er, enheten kan laddas för 4 timmars användning på bara 30 minuter. Med dessa funktioner erbjuder Spin 3 kraftfull prestanda och produktivitet för proffs på språng. Acer Spin 3 har extremt smala ramar med ett 86-procentigt skärm-till-kroppsförhållande och roterar 360 grader, vilket gör det enkelt att växla mellan att läsa, göra anteckningar eller dela arbete. Den bärbara datorn erbjuder snabb anslutning med dubbla USB Type-C med Wi-Fi 6 och Thunderbolt 4-portar för att ge snabb dataöverföring och strömleverans. Spin 3 kommer också med en HD-kamera med Acers TNR-teknik, som också är utrustad med Acer PurifedVoice och AI-förbättrad brusreducering.

Acer Swift 3 OLED, Spin 5 och Spin 3: Specifikationer, pris och releasedatum

Pris och tillgänglighet

Acer Swift 3 OLED-datorn (SF314-71) kommer att finnas tillgänglig i EMEA i juli med priser från 999 €. Acer Spin 5 konvertibla bärbara dator (SP514-51N) kommer att finnas tillgänglig i EMEA i juli med priser från 1 399 €. Acer Spin De 3 konvertibla bärbara datorerna (SP314-55/N) kommer att finnas tillgängliga i EMEA i juni med priser från 999 €.

Specifikationer, priser och tillgänglighet kan variera beroende på region. För mer information om tillgänglighet, produktegenskaper och priser på specifika marknader, vänligen kontakta ditt närmaste Acer-kontor på www.acer.com.tr.

Du kan ta en titt på Acers presskit för bilder och tekniska specifikationer för enheterna; Du kan besöka nä[email protected] pressrum för att se alla tillkännagivanden.

Relaterade artiklar

Back to top button