Acer lanserar Predator Series -produkter, inklusive Predator 8 Gaming Tablet i …

Efter att ha presenterat dem på IFA 2015 lanserade Acer sina produkter i Predator -serien idag på den taiwanesiska marknaden. Den serien innehåller anteckningsböcker och stationära datorer, men även spelplattan Acer Predator 8, bilden nedan.

Acer-Predator-8-GT-810

Acer Taiwans president Towny Huang var närvarande vid den lokala avtäckningen och hävdade att företaget förväntas överträffa Asustek och bli den näst största spelhandelsleverantören i Taiwan i framtiden, efter MSI. Hur som helst, tillbaka till Predator 8 -surfplattan, den här modellen är en 8 -tums skärm med en 1920 x 1200 pixel display och en prislapp på $ 303. Den levereras med Android 5.1 och väger 350 gram, plus den mäter 8,7 mm i tjocklek.

DSC_0098

Andra specifikationer inkluderar en 5 megapixel huvudkamera, en främre 2 MP -skjutare och en Intel Atom x7 -processor i kärnan, plus 2 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. Allt finns i ett metallhöljet grått aluminiumskal med röda högtalare placerade i varje hörn, ett fyrakustiskt system som heter Predator Quadio. Det ger också Dolby -programvara för extra ljuddjup.

Relaterade artiklar

Back to top button