Acer Iconia Tab A500, 10,1 tums Honeycomb tablett

Note: We hope you enjoy reading this article: Acer Iconia Tab A500, 10,1 tums Honeycomb tablett

Inte bara “små” surfplattor, utan även den nya 10,1-tums generationen surfplattor är hemma från Acer. Låt oss prata om det helt nya Acer Iconia Tab A500Acers nya Honeycomb-surfplatta.

Parat med A100 tar denna surfplatta in hemgift: HDMI-port, stöd för 3D-innehåll, Tegra 2 med GeForce GPU, 5 megapixelkamera och frontkamera för videosamtal. Alla funktioner i enheten i pressmeddelandet precis nedan. Tillgänglig från april 2011

Barcelona, ​​14 februarith2011 – Mobilitet och innovation, som alltid har varit en del av Acers DNA, hittar nu en ny form av uttryck i nya Acer ICONIA TAB A500, en 10,1-tums surfplatta designad för att maximera innehållsnjutningen och ge samma rika multimedia-, spel- och webbupplevelse du kan njuta på din hemdator med den extra användarvänligheten hos multi-touch-teknik.

Snygg, smart och full av innovativa funktioner, ICONIA Tab A500 kommer att vara utrustad med det senaste, mycket intuitiva Google Android 3.0 “Honeycomb” operativsystem, den nya versionen av Android-plattformen speciellt optimerad för surfplattor, kombinerat med Acer UI för att nå en helt ny nivå av interaktivitet.

Dessutom kommer Acer clear.fi mediedelningssystem att vara förladdat på enheten för sömlös integration i clear.fi-hemmiljön för att enkelt komma åt, spela och dela multimedia över hemnätverket och för att omedelbart publicera uppdateringar till sociala medienätverk.

Den här surfplattan är designad för rik multimediaunderhållning och kommer med en högupplöst skärm på 10,1 tum med hög färgkontrast med bred betraktningsvinkel som ger högre färgnoggrannhet för bättre bilder från olika perspektiv, så att användare kan spela upp eller dela HD-video med vänner på språng. Komplett med en inbyggd HDMI-port och 1080p-utgång, kan den också användas för att njuta av HD-innehåll i full HD på en storbilds-TV eller bildskärm.

Den 10,1 ”full kapacitiva multi-touch-skärmen säkerställer en optimal skärmupplevelse från alla vinklar. Aluminiumhölje ger ett coolt utseende och känsla, medan dess högblanka finish anodisering dekorerad med lasergraverade texturer visar subtil sofistikering.

Och trots att den bara är 13,3 mm tjock är den tillräckligt kraftfull för att ge kul och produktivitet var som helst.

En av surfplattans mest imponerande funktioner är dess förmåga att köra och spela förstklassiga HD-arkadspel och komplexa 3D-spel online, tack vare multi-touch-skärmen och gyromätarens kontroll, som garanterar en underhållningsupplevelse i paritet med de bästa spelkonsolerna.

Acer ICONIA TAB A500 kommer att vara utrustad med NVIDIA med dubbla kärnor® Tegra 2, den första mobila processorn med dubbla kärnor, som ger upp till två gånger snabbare surfning, för den bästa webbupplevelsen någonsin, och fantastisk grafik, för optimerad HD-visning, 3D- och konsolkvalitetsspel och multimediauppspelning var som helst tack vare ultra- lågeffekt (ULP) NVIDIA® GeForce® GPU med stöd för Flash 10.1. Dessutom kan du njuta av filmer, foton och mer på din storbilds-TV i full HD-härlighet tack vare 1080p HD-videouppspelning.

Flera anslutningsalternativ, inklusive Wi-Fi, 3G eller Bluetooth® 2.1, maximera din mobila upplevelse och håll dig i kontakt med allt du bryr dig om.

Den 5 MP bakåtvända kameran plus HD-framåtvänd kamera är perfekt för videoinspelning, videochatt, eller snabbt ta en bild och ladda upp den till Facebook, YouTube, Picasa; den kan också användas som streckkodsläsare

Tillgänglig april 2011.

Relaterade artiklar

Back to top button