Acer Iconia Tab A100, 7-tums surfplatta från Acer

Note: We hope you enjoy reading this article: Acer Iconia Tab A100, 7-tums surfplatta från Acer

Acer presenterar idag en serie Android-surfplattor och smartphones på ett officiellt sätt för den europeiska och italienska marknaden. Den första är surfplattan Acer Iconia Tab A100, en liten 7-tums surfplatta med Android Honeycomb 3.0.

Bland de tillgängliga teknologierna hittar vi skärm med 3D-stöd, WiFi och UMTS-stöd, Tegra 2-processor, 5Megapixelkamera och 2 Megapixel frontkamera. Nedan pressmeddelandet med alla detaljer.

Barcelona, ​​14 februarith, 2011 – Oavsett om du gillar spel, sociala nätverk eller njuter av din multimedia på språng, är nya Acer ICONIA TAB A100 din dröm som går i uppfyllelse. Den här 7-tumssurfplattan är elegant och kompakt och erbjuder oöverträffad bärbarhet och matchar den med den ultimata högprestanda som tar din mobila upplevelse till nästa nivå.

Acer ICONIA TAB A100 fokuserar främst på att ge en verkligt rik användarupplevelse. Det är därför den kommer att utrustas med Android 3.0 “Honeycomb”, det nya Android-operativsystemet specifikt optimerat för surfplattor.

På startsidan är resurser grupperade i fyra huvudsakliga innehållsanvändningar, inom lätt räckhåll för dina fingertoppar:

  • Games Zone: här kan du hitta en mängd spännande förladdade spel – online 3D, konsol och vardagsspel – som du definitivt kommer att njuta av.
  • eReading, där du kan hitta de verktyg du behöver för att ladda ner eller läsa tidningar och böcker. Tidningar med Zinio, böcker med Nook och LumiRead.
  • Multimedia grupperar alla appar du behöver för att njuta av musik, videor och foton.
  • SNS samlar ditt sociala liv. Du kan inte bara hitta länkarna till Facebook, Twitter, utan även Acer SocialJogger som låter dig kontrollera, publicera och uppdatera alla dina konton på ett ögonblick.

Också förinstallerat på Acer ICONIA TAB är clear.fi, Acers mediadelningssystem som möjliggör sömlös integration av enheten i clear.fi-hemmiljön för att enkelt komma åt, spela och dela multimedia över hemnätverket och för att omedelbart publicera uppdateringar till sociala medier.

För att ge en verkligt enastående användarupplevelse måste en enhet ha en kraftfull motor. Acer ICONIA TAB A100 kommer att drivas med NVIDIA med dubbla kärnor® Tegra 2, den första mobila processorn med dubbla kärnor, som ger upp till två gånger snabbare surfning, för den bästa webbupplevelsen någonsin. Dessutom NVIDIA med ultralåg effekt (ULP).® GeForce® GPU med Flash 10.1-stöd, säkerställer fantastisk grafik för optimerad HD-visning, 3D- och konsolkvalitetsspel och multimediauppspelning var som helst. Dessutom kan du njuta av filmer, foton och mer på din storbilds-TV i full HD-härlighet tack vare 1080p HD-videouppspelning.

Låt dig inte luras av storleken på skärmen. På denna 7″ (1024×600) surfplatta med full pekskärm med ett bildförhållande på 16:9 kan du njuta av foton, videor och filmer samt läsa böcker och tidskrifter, och mest imponerande kommer du att kunna köra och spela förstklassig HD-arcade spel och komplexa 3D-spel online, tack vare multi-touch-skärmen och gyromätare, för en spelupplevelse i paritet med de bästa konsolerna.

Acer ICONIA TAB A100 är också en fröjd för öronen. Komplett med Dolby Mobile-teknik som ger ett rikt livfullt ljud med utökad basprestanda och extra djup, tar denna surfplatta underhållningsupplevelsen till en ny nivå. För att toppa den rika underhållningsupplevelsen kommer ICONIA TAB A100 med en bakre kamera med 5 MP autofokus, för att fånga livets bästa ögonblick och snabbt ladda upp dem till dina sociala nätverk, och en 2 MP framåtvänd kamera för att delta i live chatta med dina vänner.

Flera anslutningsalternativ, inklusive Wi-Fi, 3G eller Bluetooth® 2.1, maximera din mobila upplevelse och håll dig i kontakt med allt du bryr dig om. Komplett med en inbyggd HDMI-port och 1080p-utgång, kan den också användas för att njuta av HD-innehåll i full HD på en storbilds-TV eller bildskärm, medan en fullstorlek och en mini-USB hjälper till att ansluta ICONIA TAB A100 till andra enheter .

Kompakt och stilren, är lätt att hantera och stoltserar med ett trendigt bakstycke som pryds av ett iögonfallande mönster.

Upptäck en ny värld av interaktion med Acer ICONIA TAB A100!

Relaterade artiklar

Back to top button