Acer Iconia Smart, 4,8 tum bredbildsskärm med Android

Note: We hope you enjoy reading this article: Acer Iconia Smart, 4,8 tum bredbildsskärm med Android

Acer är inte bara en surfplatta och den här supersmarttelefonen visar det till fullo. Detta är en väldigt nyfiken 4,8-tums smartphone i 21:9 widescreen-format (som redan setts tidigare): Acer Iconia Smart.

8Megapixelkamera, 4,8 tums skärm med 1024×480 pixlars upplösning, HSDPA och WiFi-N-anslutning. Nedan det officiella pressmeddelandet.

Acer ICONIA SMART nästa generations smartphone

100 % smartphone. 100 % surfplatta

Barcelona, ​​14 februarith 2011 Acer ICONIA SMART kombinerar perfekt kapaciteten hos en surfplatta i ett smartphoneformat: en enorm 4,8-tums widescreen med ett bildförhållande på 21:9 och ett supercoolt chassi.

Dess revolutionerande design

, som kännetecknas av en utsträckt, tunn och lätt böjd form, gör det till en fascinerande enhet som inte kommer att gå obemärkt förbi. Dess helmetallkropp, berikad av subtila vågmönster, förmedlar en känsla av tidlös elegans. Dessutom erbjuder den en perfekt passform i handen tack vare sin mjukt böjda rygg och minimala bredd (64,5 mm).

Framsidan domineras helt av den extraordinära multi-touch, högupplösta 4,8-tumsskärmen, med 4 tangenter: Hem, Sök, Tillbaka och Meny.

På baksidan finns en 8 MP-kamera, komplett med LED-blixt. Den är utrustad med den senaste versionen av Googles operativsystem, Android 2.3 Gingerbread.

Denna verkligt innovativa enhet är perfekt för modemissbrukare eller tekniskt kunniga personer som letar efter den senaste och avancerade tekniken som finns tillgänglig som garanterar överlägsen surfning och utmärkt multimediaunderhållning.

Den här senaste Android-smarttelefonen är extremt kraftfull och garanterar långvarigt roligt. Den kommer också att kunna styra allt multimediainnehåll i din hemmiljö trådlöst, tack vare det integrerade clear.fi-mediedelningssystemet.

IDEAL FÖR ATT BLÄDDRA

  • Ingen gräns för att bedöma webbplatser med samma användarupplevelse som att använda en traditionell PC, så webbplatser behöver inte ändras i storlek och justeras, tack vare dess exceptionella upplösning på 1024×480 och en mycket stor skärm på 4,8 tum (12,2 cm diagonal) , det finns ingen anledning att zooma in på webbsidor eller att rulla åt vänster och höger du behöver göra är scrolla upp och ner, precis som på din PC.
  • Android-webbläsaren är snabb och fullt utrustad och erbjuder: multi-touch, Java-skriptoptimering, stöd för Adobe Flash Player 10.1 och öppning av flera sidor.
  • Ultrasnabb höghastighetsanslutning via HSDPA @ 14.4 och WiFi N för dataanslutning.
  • Bluetooth 2.1 + EDR

BRA FÖR FILMER

På 21:9-skärmen kan du se en film i dess originalformat, för en fängslande bioliknande upplevelse. Dessutom använder den LED-kantbelysta displayen samma teknik som TV:n som visar superljusa och livfulla bilder; Till råga på det ger Dolby Mobile-teknik ett levande, uppslukande ljud. Inte tillräckligt för dig ännu? Tack vare DLNA-teknik eller HDMI-kabeln kan du ansluta den till din TV för att se ditt innehåll på en ännu större skärm!

KRAFTFULL

Inuti slår Acer ICONIA SMART den kraftfulla 1GHz Snapdragon-processorn, som förutom den stora skärmen förvandlar denna smartphone till en perfekt spelkonsol. Tillsammans med 6-axlig rörelseavkänning (gyroskop + accelerometer) kommer denna smartphone att överträffa alla spelförväntningar.

Utrustad med en 8 MP-kamera och LED-blixt och en 2 MP-kamera på framsidan för IP-videosamtal av hög kvalitet.

Med en skärmupplösning på 1024×480 kan mer innehåll visas på skärmen, i alla vanliga appar, såsom Kontakter, Google Maps, E-post, Instant Messaging-konversationer, etc.

100 % smartphone, 100 % surfplatta. SMART ICONIA en revolutionerande upplevelse för människor som vill ha allt!

SMART ICON: NYCKELSPECIFIKATIONER

HÅRDVARA

Relaterade artiklar

Back to top button