Acer avslöjar sin 4,8-tums smartphone (1024×480 upplösning)

Note: We hope you enjoy reading this article: Acer avslöjar sin 4,8-tums smartphone (1024×480 upplösning)

Om du har läst våra nyheter om Acer-evenemanget visste du det redan, men här är den officiella statusen för den nya supersmarttelefonen/surfplattan från Acer.

Det är en smartphone med 4,8-tumsskärm (den största sedan Androids tillkomst) och en upplösning på 1024×480 och kommer att vara av LED-typ. Android-versionen tros vara “minst” Gingerbread men det finns inga officiella bekräftelser.

Multimedia kommer också att vara värd: 1,3 megapixel främre kamera och 8 megapixel bakre kamera med LED-blixt. Den ska komma i april 2011, så du vill inte hålla andan.

Acer nästa generations smartphone

100 % smartphone, 100 % surfplatta:

New York, 23 novemberrd 2010 Den nya Acer-smarttelefonen med en surfplattas själ kombinerar perfekt funktionerna hos en smartphone med ett surfplattaliknande format: en enorm 4,8-tums widescreen med ett bildförhållande på 21:9 och ett supercoolt chassi.

Dess revolutionerande design1, som kännetecknas av en utsträckt, tunn och lätt böjd form, gör det till en fascinerande enhet som inte kommer att gå obemärkt förbi. Dess helmetallkropp, berikad av subtila vågmönster, förmedlar en känsla av tidlös elegans. Dessutom erbjuder den en perfekt passform i handen tack vare sin mjukt böjda rygg och minimala bredd (64 mm).

Fronten domineras helt av den extraordinära, multi-touch, högupplösta 4,8-tumsskärmen, med 4 tangenter: Hem, Sök, Tillbaka och Meny. På baksidan finns en 8MP-kamera, komplett med LED-blixt.

Denna verkligt innovativa enhet är perfekt för modemissbrukare eller teknikkunniga personer som letar efter den senaste och banbrytande tekniken som finns tillgänglig, vilket säkerställer överlägsen surfning och utmärkt multimediaunderhållning.

Detta senaste Android-smarttelefonen är extremt kraftfull, vilket garanterar långvarigt roligt. Den kommer också att kunna styra allt multimediainnehåll i din hemmiljö trådlöst, tack vare det integrerade clear.fi-mediedelningssystemet.

IDEALISK FÖR BLÄDDRING

  • Ingen gräns i bedömningeng alla webbplatser med samma användarupplevelse som att använda en traditionell dator, så webbplatser behöver inte ändras storlek och justeras, tack vare dess exceptionella upplösning på 1024×480 och en mycket stor 4,8″ skärm (12,2cm diagonal) finns du behöver inte zooma in på webbsidor, eller för att bläddra åt vänster och höger. Den enda saken du behöver göra är scrolla upp och ner, precis som på din PC.
  • Snabb och fullt utrustad, Android-webbläsaren erbjuder: multi-touch, Java-skriptoptimering, Adobe Flash Player 10.1-stöd och öppning av flera sidor.
  • Ultrasnabb höghastighetsanslutning via HSDPA @ 14.4 och WiFi N för dataanslutning.
  • Bluetooth 3.0

BRA FÖR FILMER

Den 21:9 skärm kan du se en film i dess ursprungliga format, för en fängslande bioliknande upplevelse. Dessutom använder den LED-bakgrundsbelysta displayen samma teknik som TV:n som visar superljusa och levande bilder; Till råga på det ger Dolby Mobile-teknik ett levande, uppslukande ljud. Inte tillräckligt för dig ännu? Tack vare DLNA teknik eller HDMI-kabeln, kan du ansluta den till din TV för att se ditt innehåll på en ännu större skärm!

KRAFTFULL

Inuti produkten slår den kraftfulla 1GHz Snapdragon-processorn, som förutom den stora skärmen förvandlar denna smartphone till en perfekt spelkonsol. Tillsammans med 6-axlig rörelseavkänning (gyroskop + accelerometer) kommer denna smartphone att överträffa alla spelförväntningar.

Utrustad med en 8 MP-kamera och LED-blixt och en 2 MP-kamera på framsidan för IP-videosamtal av hög kvalitet.

Med en skärmupplösning på 1024×480 kan mer innehåll visas på skärmen, i alla vanliga appar, såsom Kontakter, Google Maps, E-post, Instant Messaging-konversationer, etc.

100 % smartphone, 100 % surfplatta: en revolutionerande upplevelse för människor som vill ha allt!

1 Mått 141,7 x 64 x 13,3 mm för 170 gr

Relaterade artiklar

Back to top button