90 dagar gratis och 50 % rabatt på programvara –

Affinity är en serie grafiska designprogram som gör att vi kan skapa alla typer av publikationer, både personliga och professionella, utan att behöva gå igenom en prenumerationsring eller stora företag som Adobe. Bland de program som erbjuds oss av utvecklaren Serif kan vi hitta:

  • Affinitetsdesigner , vektorprogramvara för att skapa bilder, ikoner, logotyper och mer.
  • Foton Affinitet , snabb och lättanvänd programvara för bildredigering.
  • Affinity Publisher , ett program för att skapa våra böcker, tidskrifter eller reklammaterial.

Till skillnad från konkurrenternas program tillåter Serif oss att ta emot vart och ett av dessa program för endast 55 euro åt gången. När vi väl har köpt den kan vi använda den så många gånger vi vill. Också med tanke på kaoset som Covid-19 Eftersom pandemin orsakar jobb har företaget beslutat att bidra till återhämtningen genom att tillåta användare att få 50 % av dessa program och till och med använda dem gratis i 90 dagar.

Affinity, gratis i 90 dagar till halva priset

På vår hemsida kan vi se manifestet som Serif delade om pandemin. Och i den hittar vi allt vi behöver för att ta del av detta underbara erbjudande, en möjlighet som vi inte ens kan missa av nyfikenhet att ta reda på hur dessa program fungerar.

Det första vi behöver veta är att vi från och med idag kan få 90 dagars (dvs. 3 månader) provversion för alla program av denna utvecklare. Vi behöver bara komma åt här, ange ditt namn, e-postadress och land och skicka in formuläret. Företaget kommer att maila oss allt du behöver för att integrera denna 90-dagars testversion i sina program.

Om vi ​​efter dessa 3 månader vill behålla programvaran måste vi betala för licensen. Men under en begränsad tid kan vi få allt till halva priset … Istället för 55 euro, som kommer att kosta varje enskild licens, kan vi få dem för endast 27,99 euro åt gången. Och dessa licenser kommer för alltid att förbli våra. De finns tillgängliga på deras webbplats eller Microsoft Store för Windows 10).

Utvecklare: Serif Europe Ltd

Vi kan även hitta 50% rabatt på allt som rör dessa program, till exempel i din egen butik. Appar från andra system, som macOS eller iPadOS, får också 50 % rabatt.

Designer- och förlagsbranschen strävar efter att möta mycket mer specifika affärsbehov. Affinity Photo är dock ett program som också är väldigt användbart hemma. Ett bra alternativ om vi vanligtvis använder program som GIMP eller Photoshop och vi letar efter något nytt och annorlunda.

Relaterade artiklar

Back to top button