7 Meizu-smarttelefoner för 2016 presenterade: M3 Note bekräftad den 6 april, 12 april MX6 eller Pro 6

Note: We hope you enjoy reading this article: 7 Meizu-smarttelefoner för 2016 presenterade: M3 Note bekräftad den 6 april, 12 april MX6 eller Pro 6

April kommer att vara en månad tillägnad Meizu, som inte skulle ha en, utan två pressevenemang planerade: den första, redan officiellt bekräftad (bild i slutet av artikeln), kommer att hållas den 6 april och kommer att se introduktionen av den förväntade M3 Note; den andra ska vara bara 6 dagar senare, den 12 april, och huvudpersonen men huvudpersonen är osäker, också för att händelsen inte är bekräftad. Namnen på Meizu MX6 Och Meizu Pro 6 De har dock jagat varandra ett tag, så det är troligt att en av de två topparna i sortimentet är på väg. Men det är inte allt.

Faktum är att en också läckte ut Vägkarta av bolaget för 2016, med funktioner och pris för 7 nya Meizu-smartphonessom vi givetvis inte kan ta som definitiva, men som tills vidare motsvarar det som har läckt ut.

Vi kan därför ta det faktum att Meizu M3-anteckningar kommer att ha en skärm från 5,5 full HD och som kommer att drivas av SoC Mediatek Helio P10 octa-core, förmodligen med 2GB av Bagge Och batteri med bra 3 200 mAh.

Baserat på tidigare information bör 16GB-varianten ha en pris av 799 Yuan (110 €), medan 32 GB en skulle gå upp till 999 Yuan (140 €); och i båda fallen är det riktigt aggressiva siffror. Förvänta dig dock inte en metallkropp, eftersom Meizu bör förbli trogen polykarbonat.

Meizu MX6 Och Pro 6 är istället toppmodellerna, där den senare är den riktiga övre delen av intervallet, som återigen ser ut som Galaxy S7 edge, även om företaget hade förnekat denna samhörighet. Också baserat på färdplanen ovan verkar det som om smartphonen som nyligen upptäcktes på GeekBench var Meizu Pro 6 Mini och inte Pro 6, som man ursprungligen trodde.

Tabellen ger oss dock inga tidsindikationer, och tänk också på att den information som rapporteras (förutsatt att den är tillförlitlig) kan variera före lansering. Men i mitten av april kommer vi säkert att veta mycket mer.

Relaterade artiklar

Back to top button